Fodboldmesterskab afgøres for 49. gang

Udgivet:02. september 2022, 14.14

Læsetid:1 minut

Der plejer at være pænt besat ved banderne i Brande Hallerne, når det årlige firmamesterskab i indefodbold skal placeres. Det vil garanteret også ske i starten af november, hvor der uden tvivl vil være mange, der dukker op for at heppe på kollegerne. Foto: Henrik Ole Jensen

BRANDE Selv ikke en pandemi kunne få bugt med Brande-mesterskaberne i firmafodbold, som uden afbrydelser er blevet afviklet en gang om året siden 1974.

I år er det således 49. gang, at de lokale firmafodboldmestre skal findes. Det sker lørdag 5. november.

Sidste år måtte mesterskaberne dog udskydes til den første lørdag i november, hvor 53 hold dystede om hæder, pokaler og præmier, og den model holder man fast i igen i år, fremgår det af en pressemeddelelse.

Dermed bliver der igen mulighed for at tilmelde hold i tre forskellige rækker: herrerækken, damerækken og mixrækken, hvor holdene, som består af fire spillere, maksimalt må have to mænd på banen af gangen.

Efter de indledende kampe går de to bedst placerede herrehold i hver pulje videre til slutspillet i henholdsvis A- og B-rækken.

Turneringen afvikles som tidligere i Brande Hallerne, hvor der udover præmier og pokaler til de bedst placerede hold vil være masser af spurtpræmier sponseret af de lokale butikker og øvrige erhvervsdrivende på spil.

Som noget nyt skal holdene i år forud for den første kamp udfylde et holdkort med de spillere, holdet ønsker at benytte i løbet af turneringen.

Til næste år er det planen at rykke mesterskaberne tilbage til deres normale placering den sidste weekend i februar, oplyser Brande Old Boys’ firmafodboldudvalg, som derfor har reserveret Brande Hallerne lørdag 25. februar 2023.

Indlæser debat