En fredag med midtjysk AC/DC-rock

Kopiband fra Silkeborg leverer næsten den ægte vare

20. oktober 2021, 12.46

Det er næsten den ægte vare, der fredag aften står på scenen, når kopibandet Almost AC/DC rocker i RemisenBrande. Foto: PR-foto

BRANDE Musikforeningen branderocker.dk inviterer til den helt store genåbnings-rockfest, når Almost AC/DC-gæster Remisen på fredag, 22. oktober.

Skoledrengsuniformen er pakket og klar, kanonerne er ladt, og kirkeklokken er pudset. Almost AC/DC fyrer op for det helt store show med konfetti, ild og masser energi. Det bliver ikke tættere på den ægte vare, hedder det i en pressemeddelelse

Med et stort anlagt AC/DC-show indtager de fem fyre fra Silkeborg den gamle Remise i Brande med en lyd, der kommer så tæt på de australske legender, som man kan komme.

Thomas Povlsen er den danske klon af Angus Young, og den sprøde lyd fra en toptunet Gibson SG ringer velkendt ud over de danske spillesteder, mens Anders Ørnsholt giver den i bedste Brian Johnson-stil med den skrigende og hæse vokal til sange som »Thunderstruck«, »Hells Bells«, »Back in Black« og »Highway to Hell« og mange flere. Rytmen holdes tæt sammen af Kim Pedersen på autentisk Sonor-trommesæt i lækker kombination med en tung bas fra Claus Jensen og en rytmeguitar fra Søren Stephensen, som angiveligt ville få Malcolm Young til at nikke anerkendende.

Indlæser debat