Mand fanget i Meny efter mere end 30 butikstyverier

Butikstyv blev tilbageholdt af ansatte i supermarkedet på Dæmningen. Helt uvant skal en butikstyv for en dommer, da manden står bag over 30 tyverier

Udgivet:28. november 2022, 18.50

Læsetid:1 minut

Manden blev fanget af politiet ved Meny og fremstilles i et grundlovsforhør i morgen, tirsdag. foto: Martin Ballund

Ida True Berg
Kibæk-redaktør| itb@herningfolkeblad.dk

2 måneder siden

HERNING Politiet rykkede tidligere i dag ud til et butikstyveri hos Meny på Dæmningen i Herning. Umiddelbart var det et mindre butikstyveri, da manden havde stjålet dåser med energidrik og alkohol. Men det var ikke blot en engangsforestilling. Det er sket en hel del gange før, at den 34-årige har begået tyveri i forretninger. Faktisk over 30 gange. Det oplyser vagthavende Andreas Andersen fra Midt & Vestjyllands Politi til Herning Folkeblad.

- Meny ringede til os, fordi de havde tilbageholdt tyven, og da vi kommer derud, træffer vi manden, der er fra Silkeborg, og vi kan konstatere, at han har en lang serie af butikstyverier bag sig, og det er over en kortere periode, fastslår vagthavende, der også siger, man har vendt sagen med den lokale efterforskning og jurister og nået frem til, at den 34-årige mand skal stilles for en dommer.

- Så han er anholdt og vi vil føre ham i retten i morgen. Om det ender med, at han erkender, og det bliver en eller form for straksdom, eller om han bliver fængslet eller løsladt, ved vi ikke endnu. Men det er i hvert fald vores hensigt med ham, at han skal i et grundlovsforhør, fastslår Andreas Andersen.

Indlæser debat