Ulveforening udviser total mangel på respekt for det danske retssystem

11. september 2020, 14.02

Foto: Ole Pedersen

MEDALJE Onsdag aften holdt foreningen Ulvefrit Danmark generalforsamling i Ørnhøj Hallen.

Foreningen Ulvefrit Danmark tildelte i forbindelse med sin generalforsamling Morits Troldtoft en medalje for ulovlig nedskydning af en ulv. Mourits Troldtoft er far til Steffen Troldtoft, som er formand i foreningen Ulvefrit Danmark.

Det er dybt bekymrende, at en forening udviser så stor foragt for det danske retssystem, at man ligefrem hædrer en person, der er dømt for at have begået en kriminel handling. Retten i Viborg stadfæstede 25. september 2019 byrettens dom over Mourits Troldtoft for siddende i sin bil ulovligt at have skudt en fredet ulv i april 2018.

Nogle personer i ulveområderne opfører sig som om, de lever i det vilde vesten. De gør fuldstændig, som det passer dem uden hensyn til, at Vestjylland faktisk er en del af det danske rige. I deres verden skal »dem ovre på Christiansborg« - og da slet ikke »dem nede i EU« - blande sig i vestjyske anliggender. »Her klarer vi det selv,« synes filosofien at være.

Hvis ikke »de« kan forstå det, starter vi bare firhjulstrækkerne og stikker »kosteskaftet« ud af vinduet, så skal vi nok vise »dem«, hvem der har bukserne på.

Der er ni sunde og raske ulve i deres bedste alder, der er sporløst forsvundet i Danmark. Det gør Danmark til en af de nationer i Europa, der har den højeste forsvindingsrate af ulve. Ingen ved, hvad der er blevet af ulvene, der er nemlig ikke rigtig nogen god forklaring på, at ulvene tilsyneladende forsvinder op i den blå luft. Det vil sige, der er naturligvis en mulighed, som virker meget sandsynlig.

Man kan jo kun håbe, der ikke bliver brug for flere medaljer.

Sådan så det ud, da Mourits Troldtoft fik sin medalje onsdag aften i Ørnhøj Hallen. Foto: Henrik Lind Jørgensen