Netværksmøde samlede mange: Midtjysk dynamite på en onsdag aften

Vores Ikasts netværksmøde samlede mange medlemmer på Restaurant Noli til god mad og oplæg

10. oktober 2019, 12.01

Omkring 100 mennesker var onsdag aften samlet på Restaurant Noli til medlemsarrangement. Foto: Jacob Hove

IKAST Under overskriften »Midtjysk Dynamite« holdt Erhvervsudvalget i Vores Ikast onsdag aften medlemsarrangement på Restaurant Noli i Ikast.

På programmet var både maden fra Morten »Kok« Thomsen - blandt andet Gludsted-krondyrs osso buco og æblekage lavet af lokale æbler - men også oplæg fra Gitte Løkkegaard og Henrik Volf.

Førstnævnte er tv- og radiojournalist og opvokset i Bording. Hun fortalte blandt andet om sin tid på DR og den drukkultur, som dengang prægede journalistfaget.

Ikast-musikeren Henrik Volf, der snart sender en ny udgivelse på gaden (That’s It - So Far), fortalte om sin karriere og krydrede det hele med lidt musik.

- Det er fantastisk, at vi på en onsdag aften kan samle omkring 100 mennesker på en restaurant i Ikast, siger formand for Vores Ikast Viggo Mulvad.

- På sådan en aften her bliver der netværket. Her er både repræsentanter for erhvervslivet, butikkerne, foreninger og mange flere, og relationer bliver skabt og udbygget. Det er altid nemmere at lave forretning, hvis man har mødt folk først, og sådan en aften hører man flere sige »Det kan vi kigge på i morgen«, siger Viggo Mulvad, der vurderer, at der i løbet af året bliver holdt en syv-otte forskellige arrangementer for medlemmerne.

Først netværk så forretning

Ann Merete Kongensgaard, der er formand for Erhvervsudvalget, som er et af de fire udvalg i Vores Ikast, siger om arrangementet:

- Et af formålene med arrangementet er, at vi gerne vil give vores medlemmer en grund til at være med, og så handler det også om at skaffe flere medlemmer. Noget af det, medlemmerne fortæller os, er, at de gerne vil møde hinanden, og her kan de under en uformel stemning snakke sammen. Vi bruger også sådan en aften til at minde hinanden om, at det er vigtigt at handle hos hinanden.

Ejendomsmægler og en af indehaverne af EDC Ikast Søren Merrild Kirkegaard var blandt aftenens deltagere.

- Jeg er her først og fremmest for at møde folk, og snakken går jo fantastisk. Det er også en god måde at høre lidt om, hvad der foregår i byen, og så bliver der skabt en masse relationer. På sigt kan det godt føre til forretninger, for man er tilbøjelig til at ringe til dem, man kender, siger han.

Søren Merrild Kirkegaard, EDC Ikast, deltog for at møde nye mennesker og skabe relationer i byen. Foto: Jacob Hove