Motorvejs-uheld mellem Ikast og Bording: En vognbane var spærret - og en mand kørt til tjek på sygehuset

Fredag eftermiddag har der været et solouheld på motorvejen mellem Ikast og Bording. 25-årig mand slap uden at komme alvorligt til skade

Udgivet:23. september 2022, 15.10

Læsetid:1 minut

Foto: Nils Lund

Martin Hove Thomsen
Journalist
Martin Hove Thomsen
Journalist| mht@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker primært sundhedsområdet, men jeg skriver om det meste. Har du et tip til en god historie, eller går du og undrer dig over noget, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.
Se flere artikler af Martin Hove Thomsen

1 år siden

IKAST-BORDING Opdateret klokken 15.40

Vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær, oplyser til Herning Folkeblad, at der fredag eftermiddag kort før klokken 15 har været et uheld på Herning-motorvejen mellem afkørslerne ved Ikast og Bording.

Kun en bil og en 25-årig mand fra Herning var ifølge politiets oplysninger impliceret i uheldet. Meldingen gik på, at bilen var trillet flere gange rundt, og at personen var fastklemt, men manden er ude af sin bil og er blevet kørt til tjek på sygehuset.

Han skulle ikke være kommet alvorligt til skade, oplyser politiet.

Den ene vognbane i østlig retning på Herning-motorvejen var i en halv times tid spærret, men oprydningsarbejdet blev afsluttet kort efter klokken 15.30, så begge spor i østlig retning atter var farbare.