Sunds-familie genforenet: Mor bliver rørt over at smøre madder med leverpostej

- Jeg synes stadig, at det er fantastisk at smøre madpakker, siger Tina Sasser Tungelund, efter hun fik sine døtre hjem

9. november 2018, 07.43

Tina og Jesper Sasser Tungelund har endelig fået deres døtre Agnethe og Dagny hjem til sig i Sunds. Ægteparret måtte gå rettens vej for at få deres ønske opfyldt. Foto: privatfoto

sunds Klokken halv syv står Tina Sasser Tungelund op og begynder at smøre madpakker til familiens to piger Dagny og Agnethe.

En opgave, der i de fleste familier kan være en træls rutine, når børnene skal i skole. For Tina Sasser Tungelund er det anderledes.

- Jeg syntes stadig, at det er fantastisk at stå der klokken halv syv om morgenen og smøre madpakker. Jeg kan blive helt rørt over at smøre en mad med leverpostej, siger Tina Sasser Tungelund.

Hun griner lidt af sig selv, men siger så:

- Det er jo en ting, jeg ikke har kunnet gøre som forælder. Ikke før nu.

Tina og hendes mand Jesper Sasser Tungelund har kæmpet gennem flere år for at få deres to døtre hjem til sig.

Fredag 6. juli kunne de køre til Silkeborg for sidste gang og hente Dagny på otte år og den et år ældre Agnethe hjem til huset på Rønne Allé i Sunds.

- Vi havde kørt en trailer ud til plejefamilien. Den havde de på forhånd pakket pigernes ting i, for at gøre overleveringen af pigerne så kort og let som muligt. Det var bare med at få den spændt efter bilen og så hurtigt af sted hjem, fortæller Jesper Sasser Tungelund.

Han har lige hentet pigerne fra SFO'en på Midtjyllands Kristne Friskole og har fundet kaffekopperne frem.

Slim og pizza...