EU har skuffet mig fælt

28. juli 2020, 12.47

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

ABSURD I 1972 stemte jeg ja til, at Danmark indtrådte i EF. Dengang forlød det, at så skulle erhvervslivets betingelser i alle EF-lande gøres ensartede, og alle lande som nu er i EU skulle samarbejde, og der skulle mere og mere harmoniseres. Hvordan er det så gået?

Jacob Hoves indlæg her i debatspalterne i går fortæller lidt om, at noget er blevet absurd. Det, er der meget, der er.

Hvorfor koster en ny bil af samme fabrikat og model/type ikke det samme overalt i EU? Hvorfor koster brændstof til biler ikke det samme overalt i EU. Hvorfor er der ikke harmoniseret vedrørende den løbende afgift på at have nummerplade på biler?

Hvorfor køres der i hver uge flere store lastbiltræk med danske øl til Tyskland, hvorefter danskerne så i deres private biler kører øllene retur til Danmark. Absurd forestilling!

Hvorfor er moms ikke ens overalt i EU? Hvorfor skal EU beslutte, at vi danskere skal være med til at betale pengegaver til de sydeuropæiske lande, der er fattige, fordi de ikke gider arbejde så meget, som man gør i Danmark?

Ekstra 4,5 milliarder kroner hvert år har EU besluttet, at Danmark skal betale til EU-galskaben. Hvorfor? Hvor meget af den manglende ældrevelfærd kunne vi få i Danmark for årligt 4,5 milliard kroner?

Hvorfor skal vi finde os i, at Merkel i Tyskland åbner dørene for muslimsk indvandring ind i Europa?

Hvorfor træder EU ikke samlet og effektivt op mod at det muslimske mere og mere infiltrerer vore oprindeligt kristne lande? Danmark skal ikke være muslimsk overhovedet.

Nye Borgerlige er partiet, der entydigt siger, at vi skal ud af EU hurtigst muligt. Dette er det rigtige. Vi bør følge England. Alle, der er enige i alt det absurde i EU, bør stemme på Nye Borgerlige. Vi skal ud af EU.

Alle danske EU-fanatikere bør læse Jacob Hoves indlæg 27. juli og svare på, hvilken EU-velsignelse der er i det beskrevne.

Læs også
Tysk grænsehandel på ondt og ondt