Tidligere FCM-træner mødt med buh-råb fra FCK-fans: - Det er ikke rart

Jess Thorup blev mødt med modstand fra FCK-fans, efter at holdet søndag tabte 1-2 til FC Midtjylland

Udgivet:18. september 2022, 22.00

Læsetid:1 minut

Jess Thorup måtte finde sig i at være modtager af buh-råb fra egne fans, da FC København søndag havde tabt til FC Midtjylland. Foto: Bo Amstrup /Ritzau Scanpix

FODBOLD FC København har for første gang nogensinde tabt 6 ud af de første 10 kampe i en sæson i superligaen.

I aften tabte de forsvarende mestre med 1-2 til FC Midtjylland på MCH Arena, hvilket efterlader holdet på niendepladsen i tabellen med 12 point.

Krisen medfører et stort fokus på cheftræner Jess Thorup, der blev dansk mester med FC Midtjylland i 2018, og utilfredsheden fra københavnernes fans er ikke til at tage fejl af.

Efter søndagens kamp råbte flere FCK-tilhængere: »Thorup raus«. Det er tysk og er en klar henvisning til, at de ikke synes, at Jess Thorup kan fortsætte i jobbet.

Hovedpersonen selv erkender, at det går ham på, men han siger samtidig, at han forsøger at holde sit fokus væk fra andres holdninger.

- Jeg er jo et menneske, som også har følelser, så det er ikke rart at høre. Jeg er helt bevidst omkring, at det er en del af jobbet, når man er træner i FCK. Når vi ikke leverer de resultater, som alle håber på, så er der kun én at pege på, og det er mig.

- På den anden side kan jeg heller ikke have en holdning til, hvad andre mener. Jeg kan passe mit arbejde, og jeg føler, at vi er i en opadgående kurve, siger Jess Thorup.

Trods nederlaget er cheftræneren fuldt ud tilfreds med den præstation, som københavnerne leverede i kampen mod FCM.

- Jeg synes, at vi leverede en rigtig fin præstation. Jeg har ikke en finger at sætte på det, spillerne leverede. De gjorde alt, hvad de kunne, og det giver mig en tro på, at vi er på vej i den rigtige retning, understreger træneren. /ritzau/

Indlæser debat

Mest læste

Fodbold

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere