FCM tager afsked med tre unge talenter

Jens Emil Fjendsbo, Pyry Hannola og Mikkel Kristensen siger farvel til FCM’s akademi og skifter til andre klubber

13. juli 2020, 12.58

FC Midtjyllands akademi tager afsked med tre talenter forud for den kommende sæson. Foto: Flemming Hansen

FODBOLD Sæsonen er forbi i U19 Ligaen, og det samme er tiden i FC Midtjylland for tre af klubbens U19-spillere.

Forsvareren Jens Emil Fjendsbo skifter til Holstebro Boldklub, midtbanespilleren Mikkel Kristensen tager til Vejle Boldklub, og finske Pyry Hannola er - som klubben meldte ud for en lille måned siden - solgt til HJK Helsinki i hjemlandet.

For midterforsvareren Jens Emil Fjendsbo går turen tilbage til Holstebro, hvor han tidligere har spillet. Han har fået otte ungdomslandskampe, mens han har spillet i FCM

- Konkurrencesituationen på Jens Emils position har spillet en stor rolle i vores vurdering af hans videre færd. Derfor er vi glade for, at han kan komme tilbage til Holstebro Boldklub, hvor han også kom fra, da han startede hos os, siger akademichef Flemming Broe til FC Midtjyllands hjemmeside.

18-årige Mikkel Kristensen har ikke haft det ophold i Ikast, han havde håbet på. Tiden i FCM har nemlig været præget af skader for den unge midtbanespiller.

- Det har gjort, at han ikke har spillet så meget, som alle parter havde drømt om. Men det tager ikke noget fra hans talent. Han er en teknisk velfunderet spiller, og han har haft stor vilje for at komme stærkere tilbage fra alle skader med stor opbakning fra sin familie, siger akademichef Flemming Broe.