Herning-tenor i Magdeburg

Anders Sigfred Kampmann har fået en hovedrolle på Theater Magdeburg

15. september 2020, 09.00

Anders Sigfred Kampmann kunne opleves på Herning Opera Festival. Foto: Tom Laursen

HERNING Anders Sigfred Kampmann, der er en af de utallige sangere fra Herning Kirkes Drengekor, der har fået en sangkarriere som voksen, er taget til Tyskland.

»Jeg glæder mig meget til at debutere som Sándor Barinkay i »Der Zigeunerbaron« på Theater Magdeburg den 24. oktober«, skriver han på de sociale medier.

Det kunne godt kræve en uddybning, så jeg tog kontakt.

- Det er tredje rolle, jeg synger i Magdeburg, men det er den første hovedrolle, jeg synger hernede. Jeg rykker videre til at synge en hovedrolle på Jyske Opera bagefter, hvilket bliver første gang, siden jeg sang drengesopran, fortæller tenoren, der for et par uger siden kunne høres på Herning Opera Festival.

Anders Sigfred Kampmann har med andre ord fået godt gang i karrieren.

- Ja, det går så godt, som jeg kunne have håbet på, synes jeg. Og hvad mere vigtigt er, så synes jeg, at det er de rigtige ting, jeg får lov til at lave. Det er nogle partier, der kræver nogen styrke og får mig til at arbejde fremad mod at blive bedre.

- Og det er fedt at arbejde udenfor Danmark, men det er også sjovt med Den Jyske Opera, for det er lidt som at spille på hjemmebane.