Sognehusaften i det fri

25. maj 2020, 12.31

KIBÆK »Tab for alt ikke lysten til at gå: Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til. Og går fra enhver sygdom: Jeg har gået mig mine bedste tanker til. Og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den. Når man således bliver ved med at gå, så går det nok,« skrev filosoffen Søren Kierkegaard.

Det at gå kan noget særligt. Og det at gå og samtale kan noget helt særligt.

Assing Kirke inviterer til en Sognehusaften i det fri på, torsdag 28. maj.

Walk’n talk er overskriften, så deltagerne kan se frem til en lille vandre- og aftentur på 5,5 kilometer i Kibæk og omegns dejlige natur ad stier og grusveje med start og slut ved Sognehuset i Kibæk og forhåbentlig nogle gode samtaler.

Små grupper med afstand

- Vi skal overholde de gældende retningslinjer, så derfor kommer vi til at gå i grupper af maksimum 10 personer, og der skal selvfølgelig holdes behørig afstand, fortæller Mogens Øster, der sidder i menighedsrådets aktivitetsudvalg, der tilrettelægger sognehusaftnerne.

- Det bliver ikke helt, som vi oprindelig havde tænkt, men sådan er det jo i disse corona-tider, tilføjer han.

Mogens Østerv er dog sikker på, at det nok skal blive en god aften med god samtale, også selvom der er ændret lidt på konditionerne for aftenen.

På ruten vil der være indlagt et stop til kaffepause, og så er arrangementet i øvrigt gratis.

Så alt, deltagerne skal gøre, er at troppe op i passende beklædning og fodtøj til turen og så eventuelt medbringe en flaske vand.