Debatindlæg: Hallo Ernst - virkeligheden kalder

29. juni 2020, 11.48

Johs. Poulsen (Rad.) Foto: PR-foto

MOUTAINBIKE-SPOR Borgerlistens Ernst Knudsen er meget forståeligt glad for at mange mennesker cykler. Han er endda rigtig glad for, at Herning Kommune gennem årene og i fremtiden bruger en del penge på gamle og nye mountainbike-spor.

Alligevel ville han i første omgang bruge nogle af pengene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Også selv om kommunen hverken behøver eller har efterspurgt det. Og han vil slet ikke fortælle, hvorfra de penge skal tages i Herning Kommune, når han spørges derom!

Så vidt jeg har forstået, kalder Borgerlisten den slags prioritering ....?

Læs også:
Er det for MTB-sportens skyld?

Den ærekære Knudsen har også lige overset, at hverken han eller Borgerlisten har afsat cykel-pengene i deres budgetforslag. Eller for den sags skyld på nogen måde været med til at prioritere midler til opgradering af mountainbike-sporten i Herning Kommune. Den sag er klaret af budgetforligspartierne. Det vil sige de 28 af byrådets medlemmer, som prioriterer at tage ansvar for kommunens udvikling.

Senest har Ernst Knudsen så på de sociale medier ændret præmis. Nu har han alligevel ikke foreslået skattekroner anvendt. Nu skal banen i Ringkøbing-Skjern Kommune blot indtænkes i Herning Kommunes strategi. Men hallo – det er banen jo allerede. Og alle aktive MTB-folk i Herning Kommune kan i fremtiden nyde gavn af forligspartiernes penge til blandt andet uddannelse i sporbygning.

Hvad er problemet så egentlig? Vel blot polemik for polemikkens egen skyld ...

Læs mere:
Seks projekter i støbeskeen: Herning satser på mountainbikespor
+Abonnement