Karrieren begyndte i Herning

Drømmen om et liv som professionel danser blev indledt på Susanne Nielsens danseskole og forbudte trin på Crazy Daisys dansegulv

Udgivet:29. november 2014, 06.28

Læsetid:6 minutter

herning Selv om Lene Bonde i dag slår sine folder i Holstebro, København og Kina er hjemmebanen stadig Herning.

Sådan lyder meldingen fra den 29-årige danser, som indledte sin karriere med dans på Susanne Nielsens Danseskole Th. Nielsens Gade, hvor hun frem til sit 19. år stadig dansede fire gange om ugen.

- Herning vil altid være byen, hvor jeg vender tilbage. Jeg skal blandt andet fejre jul med mine forældre. Men jeg har erkendt, at det er svært for mig at bo i Herning, fordi der ikke er et professionelt dansemiljø, siger hun.

Ifølge Lene Bonde er karrieren som danseformidler en barndomsdrøm, der er gået i opfyldelse.

- Susanne Nielsen gav mig først og fremmest glæden ved at danse. Det har altid boblet af glæde i mig, når jeg kunne danse. Og derfor snød jeg mig også ind på Crazy Daisy, før jeg blev 18 år. Jeg har taget mange forbudte trin dér, griner hun.

Med til barndomserindringerne fra Herning hører også talrige oplevelser ved »Open by Night«.

- Bestseller og Vero Modo var meget glade, når vi dansede i deres tøj til forskellige modeshows. Det har jeg prøvet et utal af gange. Men det var først senere, at dansen blev rigtig seriøs for mig, fortæller hun.

Droppede lægestudiet ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind