Koncert med håb og kærlighed

Duoen AnchorMen giver koncert i Engesvang Kirke i forbindelse med indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

27. februar 2020, 08.32

Duoen AnchorMen består af far og søn, Steen og Daniel Ancher. De giver søndag 8. marts koncert i Engesvang Kirke til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. Foto: Pr-foto

ENGESVANG »Rock, håb og kærlighed« er overskriften, når der søndag 8. marts er koncert i Engesvang Kirke.

Duoen AnchorMen giver en støttekoncert til fordel af indsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp.

Den dag er der landet over indsamling til klimahjælp til fattige i de fattigste lande. Entréindtægterne fra koncerten går ubeskåret til indsamlingen, fortæller Hans Jørgen Hansen fra Engesvang Menighedsråd, der arrangerer sogneindsamlingen i Engesvang og Bording.

- Det koster 50 kroner at overvære koncerten, men indsamlerne kommer gratis ind, siger han.

Sange der giver mening

AnchorMen består af far og søn, Steen og Daniel Ancher. De har spillet sammen i nogle år med klaver og guitar.

- Vi startede med at være et coverband, der spillede de bedste numre, vi er kommet forbi i musikverdenen. Efterhånden er vi begyndt selv at skrive musik. Mest Daniel. Til koncerten i Engesvang Kirke, spiller vi også nogle af vores egne numre. Det glæder vi os til, siger far Steen, som tilføjer:

- Det er hyggeligt og sjovt at spille på Bøllingsø Bryghus og den slags steder, men det er dejligt at kunne få lov til at spille en koncert, hvor folk kommer for at lytte til musikken. Vi mener faktisk noget med den musik og de tekster. Vi vil gerne, at publikum lytter og får noget med hjem, siger Steen Ancher.

Han fortæller, at de har valgt at kalde deres koncert »Rock, Håb og Kærlighed«.

- Sangene kommer meget til at handle om håbet. Det håb, vi kan give. Det håb, vi kan få, og det håb, vi kan finde i os selv. Sangene og musikken kommer også til at handle om mørket og lyset - og de fornyede muligheder, der ligger i morgenens lys, når vi kan handle os ud af det, der fylder i mørket, siger Steen Ancher.