Omsætter for godt 900 millioner: Herningenser bliver direktør for 750 medarbejdere

Fra at være landedirektør i Danmark og Sverige bliver Toke Juul nu administrerende direktør for hele Nordomatic Group

Udgivet:17. april 2023, 16.32

Læsetid:2 minutter

Toke Juul blev en del af Herning-virksomheden i 2001. Firmaet hed oprindeligt Dominus og er stiftet af Toke Juuls far, Jens Juul, i 1997. I 2016 blev virksomheden en del af det nordiske selskab Nordomatic. Foto: PR-foto

5 måneder siden

LEDELSE Toke Kjær Juul fra Herning er blevet udnævnt som administrerende direktør for Nordomatic Group, som beskæftiger over 750 medarbejdere i seks forskellige lande, fra første juni. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Toke har gjort det fantastisk som landechef for Danmark og Sverige. Vi er glade for, at han har accepteret jobbet som administrerende direktør. Vi forventer, at Tokes stærke ledelsesstil vil fortsætte med at skabe exceptionel værdi for kunderne og resultater, siger virksomhedens bestyrelsesformand, Magnus Agervald, i pressemeddelelsen.

Toke Juul blev en del af Herning-virksomheden i 2001. Firmaet hed oprindeligt Dominus og er stiftet af Toke Juuls far, Jens Juul, i 1997. I 2016 blev virksomheden en del af det nordiske selskab Nordomatic.

Dybt beæret over ansættelse

Nordomatic udvikler og producerer højteknologiske systemer til styring af temperatur, luftskifte, lys, persiennestyring og solafskærmning til virksomheder og store offentlige byggerier.

Virksomheden omsætter for omkring 920 millioner danske kroner, og i 2022 mindskede virksomhedens kunder deres CO2-udledning med mere end 130.000 tons CO2.

- Jeg er dybt beæret over denne ansættelse. Nordomatic har et exceptionelt hold med talentfulde individer. Sammen med vores ledende løsninger kan vi hjælpe vores kunder med at navigere i det hastigt udviklende marked for smart-byggerier. Vi har en ekstraordinær mulighed for at hjælpe vores kunder med at reducere deres CO2-aftryk og at gøre ejendomsmarkedet mere bæredygtigt, siger Toke Juul.

I de bedste hænder

I pressemeddelelsen bliver der også bidt mærke i den indsats, som den tidligere direktør, Olov Schagerlund, har ydet for virksomheden.

- Vi vil også gerne takke vores afgående direktør, Olov Schagerlund, for hans imponerende bedrifter gennem mere end 12 år med fast vækst, siger Magnus Agervald.

Den afgående direktør giver også sit besyv med.

- Det har været en bemærkelsesværdig rejse med mere end 20 procent årlig vækst fra 65 til 750 top-performende medarbejdere på et årti. Jeg vil tage mange vidunderlige minder med mig. Jeg synes, vi har skabt noget unikt med Nordomatic. Jeg er meget optimistisk omkring fremtiden. Toke er et fremragende valg som administrerende direktør, og jeg er sikker på, at Nordomatic er i de bedste hænder, siger Olov Schagerlund.

Du kan læse meget mere om Toke Juul og hans nye job i morgendagens avis