Mindeord: En vellidt og engageret underviser

3. maj 2021, 07.15

Foto: Adobe Stock Photo

MINDEORD Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier har sendt mindeord om tidligere underviser Thorkild Pedersen.

Det er med stor sorg, vi har modtaget beskeden om, at vores tidligere kollega på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier Thorkild Pedersen er afgået ved døden.

Thorkild startede sit arbejdsliv på erhvervsskolen som underviser i 1980 og blev sidenhen ledende faglærer, uddannelsesleder, afdelingsforstander for erhvervsuddannelserne, uddannelseschef og seniorkonsulent. Thorkild var engageret i mange hjørner af erhvervsuddannelserne såvel lokalt på Herningsholm som nationalt - blandt andet var han engageret i etableringen af Skills-konkurrencerne.

For erhvervsgymnasiet lagde han et stort engagement og arbejde i First Lego League. Han var en af spydspidserne for projektet og var dommer i konkurrencen i en årrække - også efter sin pension i 2015.

Som person og leder var Thorkild meget vellidt, og han var leder med både en tydelig professionel og personlig integritet. Thorkild var særdeles stærk i sin viden om bekendtgørelser og lovstof, og han var altid klar til at dele sin viden.

Thorkild var en stor ledelsesmæssig kapacitet for Herningsholm, og han har i høj grad bidraget til, at Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er den skole, som vi kender i dag.

Ære være Thorkild Pedersens minde.

Indlæser debat...