Erik Clausen holder fast: Han vil bo på Vesterbro

Tv-personlighed har fået diagnose, grevinde Alexandras eksmand flytter fra Danmark, Christiane Schaumburg-Müller er på hormoner - og andet nyt fra de kendtes verden ...

Udgivet:25. maj 2023, 14.36

Læsetid:5 minutter

Foto: Pr-Foto Per Skovgaard

Rasmus Viuff
Egnsredaktør

Erik Clausen, 81, film- og showmand, vil ikke flytte fra Vesterbro. Og det selvom fru Pernille, som han har været gift med siden 1966, nu er flyttet til Amager.

- Jeg nægter at flytte, og hvis jeg får problemer med at komme op og ned ad trapperne, ringer jeg til kommunen, så de kan sende mig noget hjælp, siger Clausen til Ekstra Bladet.

- Miljøet her på Vesterbro finder man ikke andre steder, så jeg skal bæres herfra.

Clausen får besøg flere gange om dagen af en sygeplejerske, der skal sikre, at han får sin Parkinson-medicin.

Felix har det bedst alene

Utroligt mange melder ud, at de har det. Det gælder også tv-personligheden Felix Smith, der også har fået diagnosen adhd.

- Jeg kan konstatere, at jeg er svær at leve med, siger Felix i podcasten »ADHD«, hvor det er tidligere minister Manu Sareen, der er vært.

Felix fortæller, at han har det bedst med at bo alene.

Han fik sin diagnose for halvandet år siden. Det var aldrig nemt at få skubbet sig selv ned til lægen, når man ved, at man får et stempel på sig.

- Min far havde det, og min søster har det. Så jeg vidste det godt. Jeg har bare aldrig fået taget mig sammen til at få diagnosen eller finde ud af, hvad der var af hjælpemidler, så der var nogle mennesker, der stille og roligt fik skubbet mig hen til en udredning, siger Felix, der har fundet vejen til at håndtere sin diagnose.

- Jeg har brug for at være alene tit. Ellers kan jeg ikke eksistere. Jeg skal bruge lige så mange timer derhjemme alene, som de timer jeg er på arbejde, siger han.

Robert sammen med en ny - igen

Robert Hansen, 43, var først sammen med Nynne Larsen, 27, men det var vist lidt for voldsomt.

Så kom han på afvænning og mødte Julie Staris, 39. Det er et år siden, at det begyndte. Men nu kan Se og Hør fortælle, at Robert Hansen i sidste uge slettede nærmest alle billeder med hende på sin Instagram. For der er kommet en ny sild i hans bassin.

Den ny veninde hedder Katja Ratchje.

- Det er noget med måden, du bevæger dig på, og det er noget med måden, du hvisker mit navn, skriver en tydeligt forelsket Hansen ved et billede af Katja, som han så en del i byen i 2021. Katja har en klinik i Gentofte, hvor hun laver øjenvipper.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mai Manniche, smykkedesigner, er kendt fra Onlyfans og for at have delt rigmanden Nicolai Peitersen med grevinde Alexandra. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Mai savner ekskæresten

Mai Manniche, 39, der er smykkedesigner, kendt fra Onlyfans og for at have delt rigmanden Nicolai Peitersen med grevinde Alexandra, skriver nu åbenhjertigt på Instagram:

»Kender i de dage, hvor man ved, det er helt forkert - men alligevel savner sin ex?«

Ups. Kan det virkelig passe, at det er Nicolai, som hun savner.

Se og Hør har forsøgt at få en kommentar fra Mai. Uden held.

Men bladet spekulerer i, at hvis det er ham, hun savner, så er det måske årsagen til, at hun også skriver, at hun forsøger at huske sig selv på, hvorfor hun vendte ham ryggen, når savnet er der.

Spændende om Nicolai kommer ind i varmen igen.

Mai kommer om kort tid med bogen »Mænd når de er værst«, hvor hendes og andre kvinders historier med mænd bliver fortalt.

- For mig var det meget healende at læse, hvordan andre kvinder også har været igennem samme oplevelse. Det hjalp mig meget, og så tænkte jeg, at jeg ville lave en bog om det, hvor jeg skriver andre kvinders historier, har Mai sagt om bogen i Se og Hør.

Martin Jørgensen til Toscana

Martin Jørgensen, 45, grevinde Alexandras eksmand efter prins Joachim, er godt nok erklæret insolvent og ude af stand til at afbetale på den gæld på 5,5 millioner kroner, som han har til grevinden. Men han er ikke ude af stand til at flytte, fortæller Se og Hør.

Martin Jørgensen er rykket til Firenze i Toscana. Det er et par måneder siden, at Alexandras og Eva Harlous eks rykkede til Norditalien.

Hvad Jørgensen skal leve af i Firenze, det er ikke afsløret. Han vil ikke fortælle noget.

Konstant på hormoner

Christiane Schaumburg-Müller Åxman, 41, har ikke nemt ved at blive gravid. Det fortæller hun i podcasten »Hverdag - med Christiane«.

Her fortæller fru Åxman, at det var besværligt allerede første gang, da hun blev gravid med L.O.C. og fik Constantin.

Årsagen til besværlighederne er lavt stofskifte.

Da hun sidste år aborterede i sjette måned, var der gået halvandet år forud, hvor hun havde været konstant på hormoner for at blive gravid.

- Jeg reagerer nok ret kraftigt på de her hormoner. Jeg blev enormt oppustet, og mit humør fløj til højre og venstre. Jeg kunne sidde i bilen, og så kunne jeg bare begynde at græde uden at vide, hvorfor jeg græd, fortæller hun.

Og nu venter hun lidt med at prøve igen og fokuserer i stedet på, at hun allerede har et ønskebarn.

Bor alene ikke langt fra manden

Mai-Britt Vingsø, 53, mediepersonlighed, er flyttet for sig selv.

Se og Hør fortæller, at Mai-Britt er flyttet nogle få hundrede meter fra sit og manden, Oles, fælles hus og ind i et nyere rækkehus.

Ole har samtidig overtaget det fælles hus og har betalt tre millioner kroner for det.

Ole er Mai-Britts tredje mand efter Jason Watt og Brian Andersen, som hun har henholdsvis to børn og et barn sammen med.

Læs også
Her er de hotteste single-mænd: Gidsel er det rene guf Her er de hotteste single-mænd: Gidsel er det rene guf
Læs også
Her er de hotteste single-mænd: Gidsel er det rene guf