24 ugentlige afgange: Bravo Tours indgår stor aftale med dansk flyselskab

Rejsebureauet Bravo Tours indgår en trecifret millionaftale med det nordjyske flyselskab Great Dane Airlines

15. februar 2021, 09.07

Great Dane Airlines A/S er et dansk flyselskab, der begyndte charter- og ruteflyvninger i sommeren 2019. Selskabet har hovedkontor i Nørresundby ved Aalborg. Foto: PR-foto

CHARTER Verden er lukket, men sådan bliver det forhåbentligt ikke ved med at være. Slet ikke, hvis man spørger Bravo Tours og Great Dane Airlines, der nu sammen har indgået en storaftale til størstedelen af Bravo Tours’ rejsemål for sommeren 2021. Aftalen lyder på intet mindre end 24 ugentlige afgange fra både Aalborg, Billund og København, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- I Great Dane Airlines glæder vi os over, at vi igen skal have Bravo Tours om bord. Vi har arbejdet sammen i to år nu - lige fra vi sendte de første fly på vingerne, og det er gået rigtig godt. Det er dejligt at have en storkunde, som går op i de samme værdier som os. Derfor glæder vi os til en sommer med fly i luften og rigtig god, dansk service, siger Thomas Hugo Møller, der er direktør i Great Dane Airlines.

Satser på sommer-travlhed

Glæden er også fundet til Herning, hvor Bravo Tours’ administrerende direktør Peder Hornshøj også ser frem til at få Great Dane-fly i luften igen.

- Vi, og ikke mindst vores gæster, er vildt glade for at flyve med Great Dane Airlines. Det er nyere, komfortable fly, hvor man sidder to i hver side og har god plads. Derudover taler de dansk ombord og leverer en fantastisk og gedigen service hver gang. Den service glæder vi os til at give videre til vores gæster, siger han.

Aftalen sender cirka 65.000 passagerer afsted hen over sommeren fordelt på 10 forskellige destinationer i Spanien, Grækenland, Italien, Portugal og Bulgarien. Begge direktører er dog klar over, at aftalen kan ændre sig.

- Der er én ting, vi ikke er herre over, og det er, hvornår verden igen åbnes op. Det er op til Udenrigsministeriet, men vi håber selvfølgelig, at lave smittetal, Coronapas, vacciner og test er med til, at vi også i år kan få gang i vores forretninger igen og ikke mindst sende mange danskere syd på til sommer, siger Peder Hornshøj.