112

Fra døgnrapporten: Hærværk på rideklub - Overmalede stole og borde, smed frossen mad rundt og tømte pulverslukker

Her er dagens vigtigste sager fra politiets døgnrapport

Udgivet:26. maj 2023, 10.28

Læsetid:3 minutter

Hærværk på rideklub: Overmalede stole og borde, smed frossen mad rundt og tømte pulverslukker

HERNING Herning Rideklub på Godsbanevej har i løbet af onsdag og frem til anmeldelsen torsdag klokken 10.37 haft besøg af nogle endog meget irriterende typer.

Lokalpolitiet i Herning oplyser, at ukendte gerningsmænd er kommet ind i en ulåst ridehal, hvor de med en grå tusch har overmalet nogle borde og stole, ligesom der også er lavet graffiti på nogle vinduer.

Som om det ikke var nok, har disse typer også hevet mad ud af en fryser, og det mad har de smidt rundt på en tribune. Og for lige at toppe den tømte de såmænd også en pulverslukker på rideskolen.

Politiet kan endnu ikke oplyse, hvor mange kroner og øre hærværket løber op i.

---

Indbrud om natten: Mens parret lå og sov

HERNING Et par opdagede torsdag morgen, at der havde været indbrud i deres hjem på Thorsgade, mens de havde ligget og sovet.

De vågnede ikke af det, men anmeldte indbruddet til politiet klokken 07.10. Der skulle være stjålet nogle euro, en iPhone og nogle andre personlige effekter.

---

Harmonikasammenstød på motorvej: Bilist opdagede ikke hastighedsnedsættelse

ARNBORG Torsdag klokken 16.40 fik politiet en anmeldelse om et harmonikasammenstød på Midtjyske Motorvej ved Arnborg.

Der er i øjeblikket noget vejarbejde, og derfor er der også en hastighedsnedsættelse på strækningen.

Det overså en 26-årig mand fra København tilsyneladende, så han kørte op bag i en 78-årig kvinde fra Ringkøbing, som endte oppe bag i en 62-årig kvinde fra Skive.

Lokalpolitiet i Herning oplyser, at ingen af personerne kom til skade ved sammenstødet.

---

Indbrud i varebil og containere hos VVS-firma

HAMMERUM Torsdag klokken 06.39 modtog politiet en anmeldelse fra et VVS-firma på Trafikskolevej i Hammerum.

Der havde været indbrud - eller forsøg på indbrud - i et par varebiler og et par værkstøjs-containere.

I den ene varebil var bagruden knust, mens man uden held havde førsøgt at bryde bagdøren op på den anden.

På cointainerne var hængelåsene blevet klippet over. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet fra stedet.

---

Brød ind i skur til kolonihavehus: Havetraktor stjålet

AULUM Politiet har torsdag fået en anmeldelse om, at der på Gl. Tvedevej i Aulum har været et indbrud. Den - eller de - ubudne gæster er brudt ind i et skur ved et kolonihavehus og har stjålet en MTD-havetraktor til en værdi af 10.000 kroner.

--

Læs også
Brand i baghaven: Unge piger tændte lige lovlig kraftigt op i have-sauna Brand i baghaven: Unge piger tændte lige lovlig kraftigt op i have-sauna
Læs også
Brand i baghaven: Unge piger tændte lige lovlig kraftigt op i have-sauna

---

Væltede da politiet kom: 56-årig kørt på sygehuset

BRANDE Torsdag aften klokken 19.40 mødte politiet en 56-årig mand på knallert, som kom kørende ad Søndervænget i Brande.

Da politiet nærmede sig manden, mistede han pludselig herredømmet over sin knallert. Det viste sig efterfølgende, at manden var påvirket af alkohol. Han blev kørt til Regionshospitalet Gødstrup til tjek og en blodprøve.

---

På Nygade i Videbæk: Bil og elkørestol i mindre uheld

VIDEBÆK I Videbæk var der torsdag et mindre uheld på Nygade. En 34-årig kvinde var i gang med at dreje til venstre, da en 75-årig mand i en elkørestol vurderede, at han godt kunne nå over vejen.

Det kunne han dog ikke, så det endte med et lille sammenstød i lav fart. Ingen af de to, der begge er fra lokalområdet, kom til skade.

Lokalpolitiet i Ringkøbing fik anmeldelsen klokken 13.18 og oplyser, at man ved uheldet ikke kan pålægge nogle af parterne skylden.

---