Ny Ikast-fløj indkaldt til landsholdet

Trine Wacker Mortensen træner i første omgang med det danske landshold frem til onsdag

Udgivet:26. september 2022, 08.02

Læsetid:1 minut

Trine Wacker Mortensen havde aldrig spillet i den bedste danske række, før Ikast Håndbold hentede hende i svenske Sävehof denne sommer. Før skiftet til Sverige spillede hun i 1. division for TMS Ringsted. Foto: Henrik Ole Jensen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

1 år siden

HÅNDBOLD Landstræner Jesper Jensen har efterudtaget to spillere til det danske kvindelandshold, der i denne uge spiller Golden League på hjemmebane.

Den ene af dem er venstrefløjen Trine Wacker Mortensen, som denne sommer skiftede til Ikast Håndbold efter tre år i svenske Sävehof. Det er første gang, den 28-årige fløj er udtaget til det danske landshold, men i første omgang er hun kun indkaldt til og med onsdag.

Det samme gælder målvogter Anna Kristensen, der ligeledes er blevet efterudtaget.

Det kan være skavanker hos andre spillere, der får landstræneren til at indkalde ekstra spillere. Således døjer Trine Mortensens klubkammerat og fløjkollega Emma Friis med en mindre fodskade, der holdt hende ude af lørdagens Ikast-sejr over Nykøbing Falster i Kvindeligaen.

Landsholdet samles i denne uge i Herning.

Der venter tre kampe ved Golden League senere på ugen. Torsdag skal danskerne møde Holland i Aarhus, lørdag venter Schweiz i Randers og søndag gælder det Norge i IBF Arena i Ikast.

Læs også
Golden League i Ikast: Småskadet Friis bliver klar til landskampe Golden League i Ikast: Småskadet Friis bliver klar til landskampe
Læs også
Golden League i Ikast: Småskadet Friis bliver klar til landskampe
Læs også
Storkamp i IBF Arena: Fire Ikast-spillere udtaget til Golden League for Danmark Storkamp i IBF Arena: Fire Ikast-spillere udtaget til Golden League for Danmark
Læs også
Storkamp i IBF Arena: Fire Ikast-spillere udtaget til Golden League for Danmark