Vores venner i SF og Enhedslisten: Socialdemokratiet hilser en stærk venstrefløj i Herning velkommen

1. august 2021, 10.57

Tommy Tønning. Foto: PR-foto

OPPOSITION Det var og er med stor glæde og interesse, jeg og Socialdemokratiet i avisens debatsider 15. juli noterede os, SF og Enhedslistens udmeldinger vedrørende venstrefløjen i Herning frem mod valget 16. november.

Jeg kan notere mig, ud fra det skrevne, at Socialdemokratiets ønsker og visioner frem mod valget i den grad »flugter« med vores gode venner i SF og Enhedslisten.

Der er selvfølgeligt nuancer, og heldigvis for det, idet det netop giver vælgerne en super god mulighed for at finde den af de tre partier, de synes passer bedst til deres holdninger og visioner.

Vi har historisk set altid haft et super godt forhold til både vores venner i SF og i Enhedslisten. En relation og et venskab vi regner med at udbygge og styrke frem mod valget og ikke mindst efter valget i et tæt, konstruktivt og udviklende samarbejde.

Vi har gennem foråret flere gange mødtes med vores gode venner i SF for at tale politik i Herning, og disse samtaler har været båret af konstruktiv og fremadrettet og udviklende dialog.

Vi går ikke så meget op i, hvem der peger på hvem efter et valg, på nuværende tidspunkt, og diverse tekniske valg-samarbejder. Men vi ønsker og håber, at vi tre partier mere aktivt i fællesskab frem mod valget og ikke mindst efter valget kan sætte en politisk dagsorden i Herning Kommune, der vil sikre, at alle fortsat får den hjælp og de muligheder, de har brug for i livet, og samtidig stadig har et bundsolidt og stærkt økonomisk fundament i Herning Kommune.

Vi står stadig og vedvarende over for nogle massive udfordringer i Herning Kommune på socialområdet (handicap og psykiatri), ældreområdet og ikke mindst vores børn. Udfordringer der på ingen måder endnu er løst, og som kræver massiv fokus og løsningsorienteret politik i den valgperiode. For vi skal finde en løsning, der holder!

På disse områder ser vi mange lighedspunkter og fælles værdier med SF og Enhedslisten og kunne sagtens se politisk udvikling med disse partier på de nævnte områder.

Socialdemokratiet er et parti, der søger det brede samarbejde, for alle der vil være med i det kommende Herning Byråd, og som vil byde ind med konstruktive forslag.

Vi vil fortsætte vores dialog med vores venner i SF og Enhedslisten og håber, vælgerne vil støtte os ved valget 16. november 2021.

Fortsat rigtig god sommer til jer alle.

Læs også
Vi lever endnu: Venstrefløjen i Herning står sammen

Indlæser debat...