300 badebolde skal få de indlagte børn på Regionshospitalet Herning op af sengen

I denne uge er der badebolde på vej til de indlagte børn på Regionshospitalet Herning

30. juli 2020, 10.50

Nu er der badebolde på vej til børnene - som fem-årige Frederikke her - på Regionshospitalet Herning. Legeheltenes store Badeboldsmission er et initiativ, som er udviklet efter covid-19, baseret på en donation fra Liljeborgfonden. Foto: Pr-foto

HERNING I alt er der 6500 badebolde på vej til indlagte børn i hele landet fordelt over de kommende måneder - 300 af badeboldene er på vej til Herning. Det er Legeheltenes store Badeboldsmission, skriver Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

Initiativet er udviklet på baggrund af de nye, skærpede hygiejnekrav som følge af covid-19 og med støtte fra Liljeborgfonden.

I denne uge modtager Regionshospitalet Herning en pakke med Legeheltenes store Badeboldsmission, der indeholder en stribet badebold samt et specialudviklet hæfte med et spil, hvor hele 75 gode idéer til, hvordan man kan bruge en badebold, er præsenteret. Missionen har til formål at styrke smidighed, kondition, præcision, balance og ikke mindst samarbejde og godt humør hos de indlagte børn.

Ifølge de skærpede hygiejneregler, der nu er indført for de indlagte børn i forbindelse med covid-19, er det eksempelvis ikke tilladt at udveksle legetøj mellem flere børn og heller ikke mellem Legeheltene og de indlagte børn. Derfor kan de indlagte børn på Regionshospitalet Herning beholde badebolden samt aktivitetshæftet efter leg med Legeheltene.