DET ER DIT VALG - KV21

Derfor stiller jeg op til byrådet i Herning Kommune

18. oktober 2021, 11.28

Johs. Østergård. Foto: PR-foto

VALG 16. november 2021 er der valg til Herning Byråd. I dagspressen er valgkampen i gang. Nye partier og lister stiller op, alle med bud på, hvordan de ser Herning kommunes udvikling de næste fire år.

Venstre stiller med en liste på 35 stærkt engagerede kandidater. Spidskandidat og øverst på listen er Dorte West. Jeg er en af dem. Det er jeg, fordi jeg gerne vil tage ansvar og være med til at udvikle kommunen som et godt sted at arbejde, bo og leve uanset alder og bopæl.

Jeg ser Herning som en veldrevet, velfungerende, modig og ikke »bare en kedelig gennemsnitskommune«, bredt sammensat, hvor alle, der sidder med til bords, er nødt til at lytte og tage hensyn til hinanden, med fokus på stabilitet, samarbejde og udvikling. Det giver de bedste løsninger.

Noget af det, jeg vil arbejde for at have fokus på med afsæt i Venstres valgprogram KV2021, der giver retningen for den politiske kurs de kommende fire år, er trivsel og ensomhed på børne- og ældreområdet, flere erhvervs- og velfærdsuddannelser, samt at være talerør for lokalområdet Tjørring-Gullestrup.

Jeg har boet i Herning siden 1975, er uddannet revisor og har arbejdet som økonomi- og administrationsleder i fælleskommunale selskaber. Jeg er forbrugerrepræsentant i Herning Vand og Verdo Varme samt repræsentantskabsmedlem i Norlys og Verdo.

I fritiden er jeg drevet af foreningslivet og aktiv i flere af Tjørring Idrætsforenings afdelinger. Min baggrund for at stille op er, at jeg har interesse for bestyrelses- og byrådsarbejde. Mit arbejdsliv, forenings- og bestyrelsesarbejde, kontakter og berøringsflader, er værdifulde for byrådsarbejdet. Derudover er det vigtigt med et fælles talerør fra lokalområdet.

Du vil i den kommende tid møde mig på gader og stræder, opslag på Facebook, læserbreve om aktuelle emner eller andre vigtige mærkesager.

Hvis det lyder rigtigt for dig, har jeg brug for din opbakning ved brevstemmeafgivningen eller på selve valgdagen 16. november 2021. Skulle din stemme så ovenikøbet tilfalde mig, vil jeg være dybt taknemmelig. Det handler om at tro på den, du stemmer på.

Indlæser debat