Efter forskrækkelse: Blue Fox-profil melder sig OL-klar

Mathias Bau Hansen spillede hele kampen mod Esbjerg og føler sig helt frisk til OL, efter at han måtte udgå i forrige kamp

Udgivet:28. januar 2022, 20.44

Læsetid:1 minut

Mathias Bau kom sig hurtigt over den hovedskade, han pådrog sig mod Aalborg i sidste weekend. Foto: Henrik Ole Jensen

Thomas Damm
Journalist| tbd@herningfolkeblad.dk

ISHOCKEY I lørdags i kampen mod Aalborg Pirates måtte Blue Fox-topscorer Mathias Bau Hansen køre i omklædningsrummet i utide, efter at han modtog en tackling direkte til hovedet fra Aalborg-spilleren Charlie Curti. Bau kom ikke tilbage på banen i den kamp, og man kunne frygte, at det var hans OL-deltagelse, der røg der. Men fredag aften spillede han hele kampen mod Esbjerg, da Herning vandt 5-2. I et interview med TV2 Play efter kampen kunne angriberne gøre status.

- Jeg havde et par dage derefter, hvor jeg bestemt ikke var på toppen, men siden er det blevet meget bedre, og jeg havde det fint på isen i aften, siger Mathias Bau Hansen.

En spændende oplevelse

Dermed melder han sig også klar til at gå ombord i det fly, der på mandag skal fragte ham og landsholdskammeraterne til Beijing.

- Ja, det glæder jeg mig selvfølgelig til. Jeg ser frem til en sjov og spændende oplevelse, påpeger han.

Inden afrejsen når han sammen med den ligeledes OL-udtagne Morten Poulsen at spille mod Rødovre på søndag.

Fredag scorede han ikke mod Esbjerg, men blev noteret for to assists og en fin indsats. Han roser hele holdet for en god kamp.

- Vi lykkedes med at komme ud og spille simpelt. Vi ved, at Esbjerg altid kommer hårdt ud på hjemmebane, så vi havde fokus på ikke at forære dem noget ved at lave dumme fejl. Vi spillede som et hold og fik stort set lukket ned for dem, lyder vurderingen fra OL-deltageren Bau.