Medie: FCM vil sende venstreback retur til SønderjyskE

29-årige Marc Dal Hende er på vej tilbage til Haderslev, hævder Der Nordschleswiger

7. august 2020, 13.21

Marc Dal Hende har vundet to danske mesterskaber og en pokaltitel med FC Midtjylland. Nu kan den pågående venstreback være på vej retur til SønderjyskE. Foto: Tom Laursen

FODBOLD FC Midtjylland og SønderjyskE er tæt på at lukke en handel omkring venstrebacken Marc Dal Hende.

Det hævder mediet Der Nordschleswiger som mener at vide, at de to klubber er enige om en pris for den 29-årige amagerkaner, som fra 2015 til 2017 spillede i netop den sønderjyske Superliga-klub.

Ifølge Der Nordschleswiger lander transferprisen for Marc Dal Hende på lige under en million kroner. Avisen understreger dog, at SønderjyskE stadig mangler at forhandle den endelige aftale med Marc Dal Hende, som i FC Midtjylland står noteret for 81 kampe og 21 mål for »ulvene«.

I sin tid hos de nykårede danske mestre har Marc Dal Hende vundet to DM-titler samt et pokaltrofæ, men venstrebacken som fylder 30 år i november, har mistet sin stamplads i FC Midtjylland. I den forgangende sæson blev han overhalet af brasilianske Paulinho, og på venstrebackpositionen har FCM også stortalentet Nikolas Dyhr. Af samme grund ligner det en midtjysk exit for Marc Dal Hende.

Både SønderjyskE-træner Glen Riddersholm - også med guldfortid i FCM - og sønderjydernes sportschef, Hans Jørgen Haysen, er varme på den aggressive og målfarlige angrebsback.

- Det er selvfølgelig et rigtig godt navn, og vi er jo på udkig efter en venstre back, så jeg forstår koblingen. FC Midtjylland har slået fast, at Marc er fri til at finde en ny klub, og han er da velkommen til at ringe til mig, sagde Hans Jørgen Haysen forleden til tipsbladet.dk.

Marc Dal Hendes kontrakt i FC Midtjylland løber frem til 30. juni 2021.