Timring-virksomhed får travlt: Skal bygge 75 feriehuse

JCN Bolig har sikret sig en storordre fra Landal Greenparks

20. maj 2021, 05.30

JCN er med i byggeriet her ved Søndervig, og nu byder fremtiden også på byggeri af feriehuse ved Rønbjerg. Illustration: JCN Bolig

BYGGERI JCN Bolig skal atter være totalentreprenør på et feriehusprojekt i Danmark. På bare to måneder har JCN Bolig afgivet tilbud samt projekteret det nye feriehusprojekt for Landal Greenparks i samarbejde med arkitekt Bay Arch. Kontrakten er nu underskrevet på 75 nye huse, der skal sælges til slutbrugerne.

JCN Bolig er i øjeblikket i gang med deres største ordre nogensinde. De er med i det nye feriehusprojekt i Søndervig, hvor de opfører 280 feriehuse. Nu skal de så snart have gang i byggeriet ved Rønbjerg Feriecenter i Nordjylland.

Salget starter i pinsen

Bygherren er Landal Greenparks, der ønskede en hurtig proces frem til kontrakt, da der i denne coronatid er et stort behov og efterspørgsel på fritidshuse i Danmark.

- På rekordtid er vi i fællesskab kommet i mål og Landal Greenparks springer i pinsen direkte til salgsprocessen, lyder det i en pressemeddelelse fra salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen fra JCN Bolig.

Administrerende direktør hos JCN Bolig, Flemming V. T. Rasmussen, udtaler, at det er glædeligt med denne nye ordre på et feriehusprojekt.

- 10 års hårdt arbejde og en række løbende tiltag har gjort os til en af markedslederne indenfor feriehuse. Det kan vi med denne ordre med tilfredshed konstatere, at vi er blevet, ligesom det er glædeligt at få Landal Greenparks som kunde. Det har været et rigtigt godt match fra start, hvor vores fælles kompetencer er kommet til sit rette udtryk i et stærkt samarbejde. Det er vigtigt for at kunne realisere gode projekter og vi ser frem til første spadestik, siger han.

Projektet for Landal Greenparks består af 75 feriehuse i naturskønne nordjyske omgivelser tæt placering på sø og hav, feriecentret og alle de tilhørende aktivitetsmuligheder.