Kvinder krænkes i nattelivet - var januars mest læste historie

Vi ser tilbage årets mest læste historier på aoh.dk. I januar skabte det stor opmærksomhed, da det kom frem, at kvinderne ikke kunne gå i fred i nattelivet

Udgivet:31. december 2016, 07.52

Læsetid:2 minutter

Politi og restauratører måtte arbejde med, hvordan folk skulle opføre sig nattelivet. Foto: Colourbox

Kim Stoltenberg Hansen
Journalist
Kim Stoltenberg Hansen
Journalist| ksh@herningfolkeblad.dk
Erhvervsjournalist - tidligere kriminalreporter, sportsredaktør, onlineredaktør samt biografchef. Fan af opfindere, iværksættere, moderne ledere og produktionsdanmark - og vild med al slags sport
Se flere artikler af Kim Stoltenberg Hansen

7 år siden

Herning Januar måneds mest læste historie på aoh.dk var »Kvinder krænkes i nattelivet«. Hele 18.900 ville læse om de problemer, der var i herningensiske natteliv.

Siden slutningen af november, da de første flygtninge ankom til det nye asylcenter i Herning, oplevede byens værtshuse og diskoteker store problemer med udenlandske mænd, der udviste manglende respekt for de kvindelige gæster. Episoderne var mange - og omfattede flere tilfælde af seksuel forulempelse.

Byens værtshuse og diskoteker fik op gennem december måned talrige klager over asylansøgere, som havde forulempet stedets kvindelige gæster.

En af restauratørerne fortalte her på aoh.dk, at det var rystende at opleve, hvor lidt respekt nogle af disse mænd har for kvinder.

En af kvinderne var 24-årige Nadia Stenstrup fra Herning, som fortalte, at hun to gange har været udsat for grænseløs opførsel af ukendte mænd.

Asylcentret i Herning meldte klart ud. De udtalte, at hvis de fik kendskab til beboere, som krænker kvinder i Hernings natteliv, vil de ikke alene blive flyttet til et andet center, men også blive indberettet til Udlændingestyrelsen.

Vi kunne også fortælle, at asylcentret ville lave undervisning i, hvordan man skal behandle fremmede kvinder.

Debatten fik også flere kvinder på banen, som slog fast, at gramseriet ikke kun var noget som asylsøgerne havde patent på. Flere pæredanske mænd kunne åbenbart også trænge til grundlektioner i anstændig opførsel, når de slog sig løs i nattelivet...

Læs også
Kvinder krænkes i Hernings natteliv Kvinder krænkes i Hernings natteliv
Læs også
Kvinder krænkes i Hernings natteliv
Læs også
- En fremmed mand tog mig på brysterne - En fremmed mand tog mig på brysterne
Læs også
- En fremmed mand tog mig på brysterne