Det ligner stort set tørvejr over Herning Rocker - endda med sol og op til 16 grader lørdag

Ifølge DMI ser weekendens vejr rimeligt lovende ud for Herning Rocker-festivalen

Udgivet:27. maj 2022, 12.56

Læsetid:1 minut

Sådan set det ud, da Thomas Helmig spillede på den store scene til Herning Rocker i 2018. Foto: Flemming Hansen

Martin Hove Thomsen
Journalist| mht@herningfolkeblad.dk

HERNING Efter to coronaaflysninger går det endelig atter løs med musikfesten Herning Rocker. En vigtig ingrediens - udover musik og fadøllene - plejer vejret at være, men det er det jo som bekendt kun vejrguderne, der er herre over. Ifølge DMI’s prognoser ser vejret for de kommende par dage dog nogenlunde ud, hvis man tager festivalbrillerne på.

I dag, fredag, skulle der komme godt en millimeter regn ved 21-tiden, men ellers skulle det holde tørt. Varmemæssigt er det måske nok en god idé at få en jakke med, da temperaturerne ifølge DMI ikke kommer over 11 grader fredag i Herning, der bliver med en del skyer.

Men der er godt nyt, til dem som måske vågner op med lidt ondt i håret lørdag og er mere eller mindre klar til andendagen på Herning Rocker-festivalen. Lørdag skulle nemlig blive helt uden regn over festivalpladsen.

Solen er sågar spået til at bryde igennem fra klokken 17 og frem til omkring klokken 21 inden solnedgang klokken 21.53, så det er vel bare om at krydse fingre for, at dén vejrmæssige plan holder ...

Indlæser debat