Bording-firma er blevet solgt

Powtec A/S fortsætter som selvstændig virksomhed drevet fra lokalerne i Bording Kirkeby

18. september 2019, 11.55

Jens-Aage Jensen fortsætter som daglig leder og salgsdirektør i selskabet. Foto: PR-foto

BORDING-KIRKEBY WEKO Equity, som ejes af lensgreve Bendt Wedell og Christian Dybdal Christensen, har købt firmaet Powtec A/S, der sælger og servicerer nye og brugte vandings- og kartoffelhåndteringsmaskiner.

Dermed kan Powtec A/S forstærke den allerede positive vækst til fordel for kartoffelavlere landet rundt.

En mulighed, der både vil videreudvikle forretningen og bibeholde den tætte kontakt til kunderne.

Powtec A/S sælger grundet et planlagt generationsskifte, da ejeren Jens-Aage Jensen ønsker at gå på pension inden for de næste tre til fem år.

Tom Myrdal, administrerende direktør i Stroco-Agro, hvor WEKO er hovedaktionær, indtræder som administrerende direktør i Powtec A/S, mens Jens-Aage Jensen forsætter som daglig leder og salgsdirektør i selskabet. Powtec A/S forsætter som selvstændig virksomhed drevet fra lokalerne i Bording Kirkeby.

Stroco Agro er kendt i branchen for landbrugsmaskiner som importør og forhandler af mærket Horchs og Annaburger.

- WEKO Equity har en strategi om at udvide produktpaletten inden for innovative kvalitetsprodukter. Her passer kartoffelmaskinerne fra AVR godt ind i strategien, hvorfor salgsdelen blandt andet bliver styrket nu. Stroco-Agro og Powtec er et godt match, fordi vi kan udnytte en række synergier med for eksempel fælles administration, de samme it-systemer samt et udvidet og erfarent specialist- og montørkorps, siger Tom Myrdal i en pressemeddelelse.

Lidenskab for landbrug

Jens-Aage Jensen siger om salget af sin virksomhed:

- Køberne har lidenskab for landbrug, ligesom jeg selv har. Kemien har været der fra begyndelsen. Det har været vigtigt for mig at give stafetten videre, samtidig med at jeg selv er med fortsat, og det er medarbejderne også. Jeg forventer, at kunderne fortsat betjenes på samme professionelle måde, fordi vi har det samme grund-dna. Vi har fælles værdier som kvalitet, sikkerhed og loyalitet. Desuden er vores kunder i centrum.