DK Company: - FCM er et flagskib, vi kan være stolte over

Der er mange paralleller mellem Ikast-virksomheden DK Company og FC Midtjylland. Hos DK Company lader man sig gerne inspirere af FCM's tanker om vinderkultur, talentarbejde og det hele menneske, siger en af virksomhedens ejere, Jens Obel

Udgivet:08. maj 2019, 15.28

Læsetid:6 minutter

Vækstjylland Nøjagtig som fodboldklubben FC Midtjylland er tekstil­virksomheden DK Company med i den nationale top i sin branche.

Og nøjagtig som i FC Midtjylland er begreber som visioner, vinderkultur og »det hele menneske« ledende hos DK Company, hvor fire ejere sidder med ansvaret for 20 brands og i alt 2200 medarbejdere i Ikast - hvor hovedkvarteret befinder sig - samt Vejle og København.

Der er i det hele taget masser af fællesnævnere mellem de to virksomheder: De er konstant blandt Danmarks bedste og begge arbejder også internationalt og med talentudvikling af egne medarbejdere og en virksomhedskultur, der bliver skabt og formet på de indre linjer.

Jens Obel, en af de fire ejere af DK Company, taler ofte med FCM-direktør Claus Steinlein, og Obel lader sig gerne inspirere af den måde, man gør tingene på i FC Midtjylland.

- FCM har i sin levetid været på kanten et par gange, men nu har de fået styr på økonomien og rettet den til, så der er en langsigtet plan. De giver en stolthed til vores område - og fodbold-Danmark snakker ikke kun om Brøndby og FC København. FCM har et værdigrundlag, som vi på egnen kan være stolte af, fastslår Jens Obel.

- Klubben stræber hele tiden efter at blive bedre, de opfører sig ordentligt og de opflasker selv spillerne. FC Midtjylland er et flagskib i regionen, siger direktøren i Ikast-virksomheden.

Det væltede ikke for DK Company...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind