Blodig reklame for kommunen: TV2-film får premiere

16. april 2021, 13.05

Med støtte fra lokale sponsorer og Ringkøbing-Skjern Kommune kunne krimi-serien »Hvide Sande« optages i og omkring havnebyen. Foto: TV 2

HVIDE SANDE Dårlig reklame er bedre end ingen reklame, siger et ordsprog.

For Ringkøbing-Skjern Kommune er uhygge, mord og intriger nu også en måde at sælge sig på.

Den dunkle reklame glider over tv-skærmene første gang søndag 2. maj, når TV 2 har premiere på krimi-serien »Hvide Sande«.

Serien, der sidste sommer blev optaget on location i havnebyen og surferparadiset, er en varm og humoristisk krimiserie, fortæller Morten Rasmussen, der er direktør for produktionsselskabet Deluca Film.

- »Hvide Sande« handler om kærlighedens lyse og mørke sider, kærlighedens livsfarlige vildveje, om skyggesiderne i et lille lokalsamfund, jalousien, raseriet og døden, siger Morten Rasmussen i en pressemeddelelse.

Ringkøbing-Skjern Kommune har sammen med lokale sponsorer støttet filmen med fem millioner kroner.

- Det har været af afgørende betydning, for blandt andet at kunne dække ekstraomkostninger ved at flytte skuespillere og filmhold til Hvide Sande i fire-fem måneder, fortæller borgmester Hans Østergaard (V).

Den nye tv-serie er foreløbig solgt til en række nabolande, og dermed får tv-seerne i både Tyskland og Norden lejlighed til at kigge nærmere på Hvide Sande.

Indlæser debat...