112

Knivstikkeri i Herning: Offer søgte tilflugt på værtshus i Fonnesbechsgade

Fonnesbechsgade blev fredag aften spærret, efter en person blev stukket med kniv i ansigtet

7. maj 2021, 22.24

Fonnesbechsgade i Herning er fredag aften spærret efter et knivstikkeri. Foto: Palle Heering Nielsen

HERNING Gæsterne på Bodega City Cafe’en i Fonnesbechsgade i Herning blev fredag aften omkring klokken 21.30 bedt om at forlade bodegaen, fordi politiet skulle efterforske et knivstikkeri i Fonnesbechsgade.

Ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi er en person blev ramt af knivstik og er blevet kørt på skadestuen til behandling.

Politiet spærrede store dele af Fonnesbechsgade af i forbindelse med efterforskningen, og de mange gæster, som var på bodegaen eller udenfor, blev bedt om at forlade stedet.

Der blev sat minestrimmel op for at spærre gaden, og flere patruljevogne holdt på tværs af gaden for at skærme det formodede gerningssted.

Både politiets hundeafdeling og teknikere var til stede for at undersøge det formodede gerningssted.

Ifølge Kristian Wittenkamp, der er indehaver af City Cafeen, skete knivstikkeriet i nabolaget, og offeret for knivstikket søgte tilflugt på toilettet på værtshuset.

Han blødte kraftigt fra et sår i ansigtet, og Kristan Wittenkamp blev af vidner på steddet bedt om at ringe efter en ambulance.

Indehaveren understreger, at knivstikkeriet ikke er fundet sted inde på værtshuset og intet har med værtshuset at gøre.

Både politiets hundeafdeling og teknikere fra politiet undersøgte området ved værtshuset samt området i nærheden af det formodede gerningssted.