Video: FCM-fans sender »ulvene« af sted til guldbraget med festlig støtte

En lang række fans tog opstilling langs vejen og sørgede for en festlig kulisse med kampråb og pyroteknik, da FC Midtjyllands spillerbus lørdag eftermiddag rullede mod Brøndby

8. maj 2021, 16.11

En stribe FCM-fans stod klar med opmuntrende råb og pyroteknik langs ruten, da FC Midtjyllands spillere lørdag satte kurs mod Brøndby. Foto: FCM

FODBOLD I sort-rød røg og med hujende fans langs vejen blev FC Midtjyllands spillere lørdag eftermiddag sendt godt af sted på guld-mission.

De danske mestre spiller søndag aften på udebane mod Brøndby i 3F Superligaen, men allerede lørdag eftermiddag rullede spillerbussen af sted fra Ikast med kurs mod den københavnske vestegn.

En stor gruppe fans havde anmeldt - og fået godkendt - en demonstration langs gaderne i Ikast og ud til motorvejen og affyrede såkaldt pyroteknik for at vise deres støtte og måske opildne spillerne til den vigtige topkamp i morgen.

Søndagens topbrag fløjtes i gang klokken 18.00 på Brøndby Stadion. Før kampen har FC Midtjylland fire points forspring ned til Brøndby på andenpladsen i guldstriden.

Se to video-klip - stillet til rådighed af fansene via FC Midtjylland -fra den festlige »send-off« herunder:

Indlæser debat...