Husmødre ved kødgryderne: De unge skal tro på sig selv

De unge skal tro på sig selv, når de laver mad. Det er rådet fra tre erfarne husmødre

4. oktober 2019, 17.50

Der bliver lavet syltet græskar med ingefær efter en opskrift fra Frøken Jensens Kogebog i Alhusets køkken. Syltet græskar skal bruges til chutney og marmelade i huset. Fra venstre er det Vera Elmholdt Sørensen, Inga Hede og Ragna Christensen. De tre kvinder er frivillige i Alhuset. foto: Tom Laursen

KIBÆK Vera Elmholdt Sørensen, Inga Hede og Ragna Christensen tilhører den generation, der ved, hvordan man laver traditionel dansk mad. Når børnebørnene kommer på besøg, står den for det meste på »bedstemormad«.

- Det er kartofler og brun sovs, bemærker Inga Hede grinende.

Ragna Christensens børnebørn vil helst have flæskesteg....