Slagter klar til butiksåbning: Et ton medister klar til salg

Lørdag 5. november åbner Slagter Sørensen & Co. butik i Videbæk

Udgivet:01. november 2022, 12.55

Læsetid:2 minutter

Christian Holkgaard Christensen (t.h.) og Nicolaj Knuis­gaard Sørensen ejer Slagter Sørensen & Co., der har produktion i Videbæk. Lørdag 5. november åbner de en slagterbutik på adressen. Forud for åbningen har de fremstillet et ton medister. Foto: Mette Christensen

Mette Christensen
Journalist| mec@herningfolkeblad.dk

3 måneder siden

VIDEBÆK Hvis man suser gennem Videbæk lørdag 5. november omkring spisetid, så er der chance for, at det dufter af stegt medisterpølse eller hakkebøf med bløde løg.

I hvert fald hvis borgerne har været forbi Slagter Sørensen & Co., der selv samme dag åbner butik på Fabriksvej 14 i udkanten af Videbæk.

- Vi har forberedt en masse til kunderne. Vi har blandt andet lavet et ton medister, 1500 kilo hakket oksekød og spegepølser i tusindvis med mange forskellige smage og dufte, siger Christian Holkgaard Christensen.

Han driver Slagter Sørensen & Co. sammen med Nicolaj Knuisgaard Sørensen.

En slags genåbning

Makkerparret har i flere år haft produktionslokale på Fabriksvej, men lørdag 5. november åbner de altså også en slagterbutik. Faktisk genåbner de butikken.

- Vi har før haft kødudsalg i Videbæk. Men grundet corona måtte vi lukke det ned. Under corona øgede vi salget til engros-kunder en del, men vi vil også meget gerne have privatkunder. Derfor åbner vi nu igen butik, fortæller Christian Holkgaard Christensen.

Butikken vil have to åbningsdage, torsdag og fredag, om ugen.

- Energipriserne stiger, og det mærkes hos forbrugerne. Derfor bliver konceptet en butik med storkøb, for at vi på den måde kan holde udgifterne nede, forklarer Christian Holkgaard Christensen.

Kunderne kan købe papkasser med fem kilo af de forskellige kød-varianter. Det hele er pakket i poser a 500 gram, markeret med label og klar til at smide i fryseren. På den måde kan kunderne få kvalitetskød til rimelige penge.

Udvalget kommer blandt andet til at bestå af flæskesteg, karbonader, sylte, røget skinke, hakket svinekød og mørbrad.

- Vi glæder os meget til at se kunderne i butikken. Og vi håber virkelig, de vil tage godt imod konceptet, siger Christian Holkgaard Christensen.

Slagter Sørensen & Co. har syv ansatte i Videbæk.