Sensationel finale i sigte: Burgaard er tæt på det perfekte punktum

Louise Burgaard glæder sig til aftenens DM-semifinale mod Odense og tror på, at hendes tid i klubben kan slutte med en finale

1. maj 2019, 09.00

Louise Burgaard i aktion i den første DM-semifinale mod Odense. I aften er hun klar til at fighte for en finaleplads. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Håndbold Efter sæsonen skifter Louise Burgaard fra Herning-Ikast Håndbold til den franske topklub Metz, men lige nu og her er hun godt i gang med at sætte det perfekte punktum for sine fire sæsoner i klubben.

Den 26-årige, venstrehåndede højreback er naturligvis med, når HIH i aften skal forsøge at spille sig i DM-finalen. Efter den flotte og overraskende sejr i den første kamp mod favoritterne fra Odense Håndbold i lørdags på udebane, er sagen klar med en ny HIH-sejr eller uafgjort i aften i IBF Arena, Ikast.

- Det vil være en stor drøm, der går i opfyldelse for mig, hvis vi går videre. Det kan jeg lige love dig for, understreger Louise Burgaard.

- Men det er vigtigt, at vi går ind til kampen med den samme ydmyghed, som vi havde i den første kamp. For det bliver mindst lige så svært, forudser hun.

De gode ting skal tages med...