Lykkelig Priske bekymrer sig ikke om kongemodstandere: På nogle punkter er jeg bare røvkedelig

30. september 2020, 23.34

FC Midtjylland - FC København. Guldkamp. Claus Steinlein og Brian Priske.

HERNING Det var ikke overraskende en emotionel Brian Priske, der talte til TV3 i minutterne efter 4-1 sejren hjemme over Slavia Prag, der sikrede FC Midtjylland adgang til Champions League-gruppespillet.

- Man skulle være et hulemenneske, hvis man ikke fik tårer i øjnene efter sådan en præstation. På en sådan dag, har vi brug for, at alle stepper op - og det gjorde de. Jeg er meget stolt på hele klubbens vegne, lød det fra cheftræneren.

- Nu er pulsen så småt nede på under 160 igen, men jeg er selvfølgelig sindssygt glad. Slavia starter egentlig bedst, og i pausen siger jeg til drengene, at de ikke skal kigge på måltavlen, men huske på, at vi har gjort det før - bl.a. hjemme mod FCK. Og i anden halvleg slipper vi håndbremsen, og det er sgu der, vi er bedst, sagde Priske, der ikke havde lyst til at give et bud på, hvem han kunne tænke sig at møde.

- På nogle punkter er jeg bare røvkedelig, og jeg kan alligevel ikke gøre en skid ved, hvem vi trækker. De må I andre spekulere over. Og det kan I snakke om her fra og til juleaften. Jeg ved bare, at vi møder nogle kongemodstandere. Og vi spiller mod dem, der kommer.