Spjald-frisør: Kåret til årets farvespecialist

Over 500 frisører til stor fest i København. En af dem var Casper Husted - han kom hjem med fornem hæderspris

Udgivet:15. november 2022, 11.43

Læsetid:1 minut

Casper Husted fra Spjald (t.v.) fik overrakt prisen af den kendte radio- og tv-vært Felix Smith. Foto: Privatfoto

SPJALD - Årets farvespecialist er Casper Husted fra Park By Stilling & Husted.

Der gik lige et par sekunder fra aftenens vært, Felix Smith, råbte navnet op, til 32-årige Casper Husted fra Spjald forstod, at det var ham, der skulle en tur på scenen for at blive hyldet.

- Jeg er helt vildt stolt. Det er først ved at gå op for mig, lyder det fra Casper Husted, søn af Ellen og Arne Husted, Spjald.

Overrækkelsen af prisen fandt sted til årets julefrokost i frisørkæden Park. Over 500 frisører var til stort awardshow og julefrokost på Tivoli Hotel i København. Park-kæden har 80 saloner i Danmark, Færøerne, Norge, Tyskland og Slovenien.

Indstillet af hovedkontoret

Det er hovedkontoret, der har indstillet Casper Husted til prisen. I løbet af den store fest blev der uddelt seks priser, hvoraf den ene altså gik til Casper Husted.

Malte Fynboe Manniche Ebert stod for den musikalske underholdning til festen, der først sluttede langt ud på natten.

Casper Husted er udlært hos Spjald Hår ved Grethe Sørensen. I otte år var han indehaver af Haircut i Spjald, indtil han for to år siden blev ansat hos Park By Ane K i Ringkøbing.

1. oktober overtog Casper Husted salonen i Ringkøbing sammen med Jette Stilling. Salonen drives nu under navnet Park By Stilling & Husted.

- Den »award«, jeg vandt, kommer til at stå i salonen, fortæller årets farve-frisør.

Indlæser debat

Mere interessant læsning