Efter kamp mod HC Midtjylland i søndags: Modstander testet positiv for covid-19

En spiller fra Grindsted GIF er tirsdag morgen blevet testet positiv for covid-19. I søndags var spilleren i aktion mod HC Midtjylland i Herning

22. september 2020, 12.13

En unavngiven spiller fra Grindsted er tirsdag morgen blevet testet positiv for covid-19. Søndag aften var de i kamp mod HC Midtjylland. Foto: Tom Laursen

HÅNDBOLD Søndag aften spillede HC Midtjylland mod Grindsted GIF i 1. division. Tirsdag morgen er en unavngiven spiller fra Grindsted blevet testet positiv for covid-19. Det oplyser HC Midtjylland i et opslag på deres Facebook-side.

- Det giver selvfølgelig en udfordring for spillere og ledere fra både Grindsted og HC Midtjylland, der er først i smitterækken - hvorfor vi har besluttet, at alle spillere og ledere i HC Midtjylland skal testes og gennemgå de test, der er nødvendige for, at vi kan sikre, at hverken spillere eller ledere i HC Midtjylland er covid-19-positiv, skriver HC Midtjylland.

Ifølge klubben skal alle spillere testes torsdag og lørdag, så der stadig er mulighed for at gennemføre kampen mod Team Sydhavsøerne på søndag.

- Såfremt vi ikke kan nå at have vores spillere testet og få resultaterne inden kampen, vil det desværre ikke være muligt for os at stille et hold til kampen mod Sydhavsøerne, men vi gør alt, hvad vi kan, for at vi kan nå at få gennemført alle test og få svarene inden søndag, skriver klubben yderligere.

Seneste nyt i sagen:
Modstander var corona-positiv: HC Midtjylland melder afbud til næste kamp
+Abonnement