Sunds førte 3-1: Men tabte klubbens første DM-finale efter overtids-drama

Med en udligning 35 sekunder før tid fik Sunds Seahawks DM-finalen i overtid, men endte med et nederlag

Udgivet:09. april 2022, 19.35

Læsetid:1 minut

Træner Mathias Nordmann og spillerne fra Sunds Seahawks måtte nøjes med sølvmedaljer efter klubbens første DM-finale. Foto: Henrik Ole Jensen

Thomas Damm
Journalist| tbd@herningfolkeblad.dk

10 måneder siden

FLOORBALL Der var drama for alle pengene, da Sunds Seahawks lørdag aften for første gang stod i DM-finalen. Modstanderen i finalen, der blev spillet i Frederiksberg-hallerne i København, var Frederikshavn Blackhawks.

Det blev en spændende og intens finale, som nordjyderne vandt 6-5 på en scoring efter otte minutters overtid.

Sunds førte 2-0 efter første periode og var også foran 3-1 i anden periode, men Frederikshavn kom stærkt tilbage og kom foran 5-3. Det betød dog ikke, at Sunds gav op.

Med fem minutter tilbage af tredje periode fik Simon Lauridsen reduceret til 4-5, og blot 35 sekunder inden,at kampen var slut, fik Kristoffer Handgaard udlignet på et skud fra en meget spids vinkel. Kæmpe jubel blandt de omkring 100 medrejsende Sunds-fans i den fyldte hal.

Det betød, at kampen skulle afgøres i overtid. Her pådrog Sunds sig en udvisning og måtte spillede to minutter i undertal. Det kæmpede man sig dog godt igennem, men lidt senere kom så afgørelsen. Frederikshavn holdt fast i et angreb, og til sidst blev bolden sendt i mål fra kort afstand.

Naturligvis til stor skuffelse i Sunds-lejren, der altså må nøjes med sølvmedaljer i klubbens første DM-finale.