Løber maraton til fordel for kræftrådgivning

I morgen løber 43-årige Belinda Birkemose Larsen fra Sunds Copenhagen Marathon. Hun løber for at vise, at hun ikke har tænkt sig at lade kræftsygdom vinde over hende, men også for at støtte Kræftrådgivningen Herning

19. maj 2019, 11.47

I morgen løber Belinda Birkemose Larsen Copenhagen Marathon til fordel for Kræftrådgivningen Herning. Hun deltog også i Stafet For Livet i Ikast for nylig, hvor hun holdt Fightertalen, og hun er med igen, når stafetten kommer til Herning 24.-25. august. Foto: Flemming Hansen

Sunds Hvis der fandtes en konkurrence, som gik ud på at kåre Danmarks sejeste kvinde, så ville 43-årige Belinda Birkemose Larsen fra Sunds stå stærkt i vinderfeltet.

I 2015 fik hun konstateret livmoderhalskræft. Siden har hun haft seks tilbagefald, gennemgået flere operationer, kemo- og stråleforløb. Hun har to stomiposer på maven, fordi lægerne har fjernet en stor del af hendes underliv, og hver 6.-9. uge bliver hun indlagt med tarmslyng. Alligevel har hun overskud til at være frivillig håndboldtræner i Lind og frivillig i Kræftrådgivningen Herning, som har været en uvurderlig støtte for hende undervejs.

Det vil hun gerne påskønne med en stor check. Og det er en af grundene til, at hun skal løbe Copenhagen Marathon 2019 i morgen. Den anden er personlig:

- Jeg vil vise kræften, at jeg vinder.

Fodbold før fest...