Snejbjerg-par runder svedig milepæl

Lørdag løber Mette og Leif Hesselvig hver sit halvmaratonløb nummer 100

14. august 2019, 17.53

Leif og Mette Hesselvig løber på lørdag hver sit halvmaraton nummer 100. Foto: Privatfoto

SNEJBJERG Det er god fart og mange kilometer i ægteparret Mette og Leif Hesselvig fra Snejbjerg. Det kan konstatere ved selvsyn på lørdag i Snejbjerg, hvor ægteparret vil snøre løbeskoene og begive sig ud på hver sit halvmaraton nummer 100.

De imponerende milepæle vil blive løbet hjem under lørdagens Snejbjerg Halvmarathon, som parret i øvrigt selv har været igangsættere til.

Selve løbet er udsolgt, men arrangørerne håber, at mange vil kigge forbi for at heppe på både jubiluæmsparret og de mange andre løbere.

Når man runder sit halvmaraton nummer 100, bliver man optaget i den såkaldte »Klub 100« for halvmaratonløbere. Ægteparret er allerede medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub og er løbere i Ikast Atletik og Motion.

Forbi fødehjemmet

Mette og Leif Hesselvig regner hver især med at løbe ruten på cirka 2 timer og 15 minutter, da der også skal være tid til at fejre undervejs.

Selve ruten er også designet til begivenheden, da de begge vil komme forbi hver sit fødehjem i Snejbjerg, hvor de stadig bor.

Løbet begynder ved Engbjergskolen, og de første løbere sendes af sted klokken 9.

Som noget nyt i år vil løbet også have en rute til et helt maratonløb. Og som noget særligt har parret i anledning af deres jubilæumsløb lavet en fin medalje, som vil blive udleveret efter fuldførelse af løb.