Kibæk-rytter får to år mere hos Trek

Niklas Eg fra Kibæk har forlænget kontrakten med Trek. Midtjyden er i øjeblikket i gang med Vuelta a España

10. september 2019, 11.01

Niklas Eg (forrest) tager to sæsoner mere i den røde og sorte Trek-Segafredo-trøje. Foto: Ritzau Scanpix

CYKLING Cykelrytteren Niklas Eg, der kommer fra Kibæk og fik sin cykelopdragelse i Herning Cykle Klub, fortsætter på World Tour-holdet Trek-Segafredo i mindst to sæsoner mere.

I en video på holdets Twitter-konto oplyser den 24-årige bjergrytter, at han har forlænget sin aftale med holdet, så den nu løber til og med 2021.

- Hej alle, jeg har virkelig spændende nyt - i hvert fald for mig. Jeg har forlænget min kontrakt med holdet med to år. Jeg er virkelig glad og vil gerne takke holdet for at have tro på mig, siger Niklas Eg.

Den 24-årige midtvestjyde kom til det amerikanske hold fra danske Team Virtu forud for sidste sæson. Han fik en god start med blandt andet en samlet femteplads i Tour of Croatia, men siden blev resultaterne mere svingende.

I dette efterår har Eg dog gjort tydelige fremskridt. Han var en af de stærkeste ryttere i Tour of Utah og har også markeret sig i de første to uger af det igangværende Vuelta a España.

Vil blande sig i topppen

Som junior var han et stort talent, men foreløbig har de store resultater ladet vente på sig, og danskeren jagter fortsat sin første sejr som professionel.

- Der er nogle få ryttere, der tager springet helt vildt hurtigt. Jeg havde da også håbet, at det gik lidt hurtigere for mig, men jeg trøster mig med, at det kan tage tid at finde fodfæste.

- Jeg håber, at det er spørgsmål om tid, før jeg kan blande mig i toppen af World Tour, sagde Niklas Eg før starten på årets Vuelta. /ritzau/ og Just