Mesterskab gav plus

10. august 2020, 11.24

Holdmesterskabet blev holdt i september sidste år. Dengang kunne man uden videre samle 150 personer til fællesspisning her i Aulum Kristne Friskoles sal. Foto: Privatfoto

AULUM Der har været generalforsamling i Aulum Krolfklub, og eftersom formand Verner Lauritsen gjorde status over 2019, var der ikke noget corona blandet ind i køller og kugler.

Verner Lauritsen fortalte, at krolfklubben igen havde to hold med i turneringen under Dansk Arbejder Idrætsforbund i Region Midtjylland, og det ene hold gik videre til regionsmesterskaberne, som pludselig endte med at blive holdt på hjemmebane. Med relativt kort varsel blev Aulum Krolfklub nemli spurgt, om den ville og kunne holde mesterskaberne i september. Omkring 150 spillere slog sig løs i Aulum med både spil og spisning. Til lejligheden var der lavet tre nye baner på krolfanlægget, og der var ros til klubben for afviklingen.

Resultatmæssigt gik det knap så godt for hjemmeholdet, der blev nummer 18 ud af 28 deltagende hold. Som et plaster på såret gav mesterskabet så mange indtægter, at 2019-regnskabet endte med overskud på godt 3300 kroner.

I 2019 var der også en venskabskamp på hjemmebane mod Vridsted, og så blev klubmesterskaberne afviklet. Damemester blev Bente Jensen med 66 slag, og Richard Mosekjær blev herremester med 60 slag.

Esben Videbæk og Verner Lauritsen blev genvalgt til bestyrelsen. Bente Jensen er suppleant.