Har brugt 4000 timer: Kokken opfylder sin gourmet­drøm i skoven

Restauratør Morten »Kok« Thomsen fra Ikast har taget første spadestik til anden etape af sit hastigt voksende projekt i Skelhøj Plantage

26. februar 2021, 16.02

4000 arbejdstimer har restauratør Morten »Kok« Thomsen og frivillige hjælpere foreløbig lagt i at forvandle et syv hektar område til kokkens store drøm om et sted med blandt andet kursuscenter og gourmetkokkeskole i naturen. Blandt de tids­krævende opgaver har været at få bugt med den invasive træsort bævreasp, som kokken her ses slæbe væk. Foto: Tom Laursen

IKAST - Dér, skal du grave. Eller cirka. Måske lige en meter den anden vej.

Morten »Kok« Thomsen, indehaver af restaurant Noli i Ikast, er trukket i arbejdstøj, som gerne må være smurt ind i mudder.

Han står på sin syv hektar store naturgrund i kanten af Skelhøj Plantage og guider føreren af en stor gra...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben