Aulum-virksomhed køber konkurrenten og springer to år over

Virksomheden KMS Service fra Aulum har opkøbt El-Truck Service fra Bredsten og springer dermed to år over i organisk vækst

4. marts 2021, 14.00

- Dette er et gennemtænkt, strategisk skridt for begge virksomheder, fastslår Anders Klostergaard (t.h.), her sammen med Ole Karlsen på dagen, hvor de sidste papirer blev skrevet under. Foto: PR-Foto

AULUM Logistik- og servicevirksomheden KMS Service fra Aulum har fra 1. marts overtaget konkurrenten El-Truck Service fra Bredsten.

De to virksomheder er specialiseret inden for salg og service af eldrevne logistikmaskiner samt specialtilpassede løsninger inden for intern logistik.

Opkøbet er et naturligt skridt i KMS Services vækststrategi, lyder det fra direktør Anders Klostergaard i en pressemeddelelse.

- Tiden for opkøbet er rigtig og gør, at vi springer to år over i organisk vækst. El-Truck Service har været i gamet i 37 år, og med deres knowhow og vores serviceapparat løfter vi salg og service af logistikmaskiner til et nyt niveau. Dette er et gennemtænkt, strategisk skridt for begge virksomheder, siger direktøren.

Opkøbet vil ikke til få nogen indflydelse på firmanavnene, som fortsat vil være KMS Service og El-Truck Service. Alle medarbejdere bliver i firmaerne, og det samme gør direktøren for El-Truck Service, Ole Karlsen, der fortsætter som direktør sammen med Anders Klostergaard.

Et stærkt team

Selvom Ole Karlsen har været en del af El-Truck Service i 37 år, er han ikke på vej på pension, men har alligevel længe haft strategiske overvejelser, som rækker mere end syv-otte år frem for firmaet.

- Det handler om at fremtidssikre et godt og solidt firma. El-Truck Service har pålidelige og langvarige kundeforhold og en erfaren medarbejderstab, som vi i øvrigt regner med at udvide med flere serviceteknikere snart. Dette er en virkelig god løsning hele vejen rundt. Vi bliver et stærkt team, og jeg ser det kun som en win-win-situation for alle parter, siger Ole Karlsen i pressemeddelelsen.

KMS Service er landsdækkende med kørende serviceteknikere i Midt-, Nord- og Sønderjylland, og El-Truck Service står stærkt i trekantområdet med sin base i Bredsten vest for Vejle.

Tilsammen vil KMS Service og El-Truck Service dække hele landet med 11 servicebiler og 17 ansatte.

Indlæser debat...