Markedsdag i Skarrild skydes til senere på året

Coronavirussen gør nu også kål på marked i Skarrild

16. marts 2020, 12.49

Markedet i Skarrild, der de senere år, er foregået i hele hovedgaden og nogle af sidegaderne med mellem 500 og 1000 besøgende, skulle have foregået 4. april, men er aflyst. foto: Henrik Ole Jensen

SKARRILD Hovedgaden og sidegaderne i Skarrild skulle lørdag 4. april have været et stort marked. Men arrangørerne - Skarrild Borgerforening og Min Købmand - har valgt at udsætte det til senere på året grundet konsekvenserne af corona-situationen.

- Markedet skulle godt nok først have været efter 1. april, men alle siger, at perioden bliver forlænget. Vi er i udvalget blevet enige om at udsætte markedet, siger Søren Toksvig, der er med til at arrangere.

Et kig i kalenderen

30-40 personer har meldt sig til at have en stadeplads. Søren Toksvig har derfor travlt med at ringe til dem, så de ved, at de ikke skal troppe op på dagen.

- Det er ærgerligt. Men vi er i den situation, at der ikke er andet at gøre. Vi er nødt til det, konstaterer han.

Han har talt med de første stadeholdere, og de har sagt, at de gerne vil komme senere på året.

- Vi skal lige have set i markedskalenderen, som er kalenderen for alle markeder i Danmark, så vi finder en dato, der ikke kolliderer med andre markeder i området. Vi vil rigtig gerne have markedet senere i år, så vi håber på, at der er opbakning til det, siger Søren Toksvig.