MCH-messe åbnede i København

MCH fortsætter messeaktiviteterne i denne uge, hvor Automatik 2020 holdes i Brøndby Hallen

9. september 2020, 10.43

Administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, viste administrerende direktør i Dansk Industri Lars Sandahl Sørensen rundt på Automatik 2020. Foto: MCH/Lars Møller

MESSER Efter sidste måneds Formland-messe i Herning, som var den første efter corona-restriktionerne, fortsætter MCH i denne uge aktiviteterne.

Her er messecentret arrangører af automations- og robotmessen Automatik 2020. Den bliver holdt i Brøndby Hallen i samarbejde med en række brancheforeninger. Messen kører over tre dage, og tirsdag var der åbning med besøg af administrerende direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, som talte ved åbningskonferencen.

Fuld af beundring

Under en efterfølgende rundgang fremhævede DI-direktøren messen som et centralt mødested, hvor branchen sammen kan blive klogere, skabe gode løsninger og styrke den danske konkurrenceevne. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

- Vi savner alle det personlige møde - det ér vigtigt. At stå ved siden af udstyret, stå ved siden af materialet, som man diskuterer, er temmelig meget lettere end at sidde og gøre det hele foran en skærm. Selvom det også er en måde at mødes på, kan messen noget helt særligt. Det er måden at tale med sine kunder på, tale med sine kolleger på og få skabt noget forretning og noget udveksling. Det er der kolossalt meget behov for, særligt i den her tid hvor vi efterhånden i mange måneder har været lukket ned, sagde Lars Sandahl Sørensen.

- Så jeg er fuld af beundring for, at MCH holder fast - selv i svære tider - og virkelig kæmper for at fastholde de her platforme, hvor vi kan mødes. Det er jeg oprigtigt imponeret over og glad for at være en del af, uddybede han.

Læs også
MCH-ansatte med nye jobtitler på Formland: Tryghedsguider hjælper folk med corona-spørgsmål
+Abonnement

Forsvarlige rammer

Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen viste Lars Sandahl Sørensen rundt på messen, og han glæder sig over DI-direktørens opbakning og positive tilkendegivelser.

- Jeg var glad for at få muligheden for at vise, hvordan MCH har etableret en attraktiv messe i sundhedsmæssigt forsvarlige rammer, og jeg glæder mig over, at Lars (Sandahl Sørensen, red.) ser værdien og vigtigheden af de personlige branchemøder for det danske erhvervsliv, siger Georg Sørensen.

Automatik samler 8.-10. september godt 90 udstillere fra automations- og robotbranchen i Brøndby Hallen. På den seneste messe for to år siden var der 183 udstillere og 3625 besøgende.

Messeaktivitet er i år omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som gælder i landets stormagasiner og -centre. Samtidig er messens konferencer omfattet af reglerne for konference- og mødefaciliteter med siddende gæster, hvor 500 må forsamles med respekt for kvadratmeterkrav. På Automatiks konferencer er det maksimale deltagerantal 100.

Læs også
MCH-direktør om fyringer: Det gør ondt helt ind i sjælen
+Abonnement
Automatik-messen

Automatik finder sted 8.-10. september og samler hvert andet år robot- og automationsbranchen til tre dage med netværk, vidensdeling og handel i Brøndby Hallen. Messen arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheorganisationerne DIRA, Veltek og BITVA.