Lokale poetry-deltagere er i overtal

Udgivet:25. januar 2023, 22.14

Læsetid:1 minut

Ivalu Johanne Skov Kristensen fra Ikast skal på scenen til poetry slam på Team Teatret. Foto: Privatfoto

1 måned siden

HERNING Thomas Thisted er både Danmarksmester og EM-deltager, når det gælder poetry slam, og så er han den utrættelige arrangør af sæsonens battle-aftener på Team Teatret.

Det gælder også torsdag 19. januar, hvor hele otte kvinder og mænd har sagt ja til at dyste og søge efter publikums gunst. Det er nemlig blandt publikum, dommerne findes til poetry slam.

Til at præsentere de mange slammere, står Peter Thaisen klar som erfaren vært.

Han skal sikre at fem kvinder og tre mænd får de bedste rammer at optræde i. Publikum kan glæde sig til både erfarne og debuterende slammere. Dominic Adams fra Esbjerg optræder i Herning for første gang, mens Naniso Tswai fra Brande var tæt på at vinde det hele sidste gang.

Caroline Thomkov og Ivalu Johanne Skov Kristensen er begge fra Ikast og ganske intime, når de folder deres slam-kunst ud. Jeppe Tomzak fra Herning bruger et liv på skyggesiden som udgangspunkt for sine fortællinger, mens det er teenagelivet der fylder for Alberte Mølsted, der er på vej op.

Lea Madsen fra Fyn er også på vej, og det går stærkt. Hun lærte poetry slam at kende, da hun gik på efterskole i Hammerum, og siden har hun ikke set sig tilbage, men hun holder sig i øjenhøjde med publikum. Louisa Trolle Christensen har skrevet i mange år, men denne gang er det blot tredje gang, hun deler ud af sit tekstunivers fra en scene.

Og hvad med hr. Thisted selv. Jo, han er der også. Han har tildelt sig selv titlerne som offerlam, tidtager og pointpige. Så skal det nok gå ordentligt for sig.

Indlæser debat